Emelt töri szóbelin mennyire kevés az a 21 pont amit elértem? írásbelim 62 lett.
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 18:37
1/4 anonim válasza:
21+62=83
83/150 -> 55%
Neked kell tudnod, hogy ez elég-e, hogy felvegyenek. Bár meg kell hagyni, nem valami ütős.
2/4 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ez nem valami fényes eredmény.. Ilyen nehéz volt? Én tavaly érettségiztem emelt töriből, és összességében 83%-os lett. Mondjuk én szerettem mindig a törit. Azt nem tudom, hogy szereted-e. Nekem azért kellett, mert én jogra jelentkeztem, és ott 426 volt a ponthatár. Te hová adtad be amúgy a jelentkezést? Milyen irányban akarsz továbbtanulni?
3/4 A kérdező kommentje:
közgazdaság felé tanulok tovább. nem is az hogy nehéz volt, inkább az hogy az egész szerencse kérdése, egyik ismerősömnek max pontos lett a szóbelije, de ahhoz a témának is olyannak kell lennie... Egyébként a törit én is szeretem:)
2011. jún. 19. 07:42
4/4 anonim válasza:
Ezt én is aláírom! Tételfüggő, sőt bizottságfüggő is a dolog. Én a felvilágosult abszolutizmust húztam, és a bizottság is nagyon jóindulatú volt. Ez volt nyilván csak a szóbeli részére vonatkozik, ami a kisebb súlyú. Az írásbeli már nem kifejezetten szerencse kérdése, és gyakorlatilag ott dől el, hogy milyen lesz majd a végső jegyed, mert az nyom a legtöbbet a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!