Tényleg megbukok szóbelin ha jó lett az írásbelim?
Állítólag, ha egy büdös kukkot nem tudok a témához szólni, húzatnak egy új tételt. Ha ahhoz se tudok mit hozzáfűzni, az írásbelim eredményétől függetlenül bukok. Igaz?
Szerdán megyek érettségizni, egész nap tanultam (már lassan két hete ebből áll az életem) most szusszanok, gondoltam, megkérdem!
Köszönöm a normális válaszokat!
Második: Pofa be, senki nem mondta el. facebookon most írták oszt.társaim, csak sok mindent írnak aminek a fele nem igaz. Valaki pl ezt cáfolta. És ha neked ez normális válasz....
Elsőnek: Köszi. Írásbelin az volt, h 10%tól mehet a tag szóbelire, de az még karó. 20%tól kettes, 40%tól 3as és így tovább.
Akkor 10-10 % mindkettő. szem...bár nem tudom már, 5 éve egyteemi szabályokra figyelek, nem erre :) de az igaz h nem lehet 0
Ja mert ugye 20 tól kettes, összesítetteben, de attól h egyik 21, másik 0, még egyes..
10% kell elérned MINIMUM a szóbelin.
De tök mindegy, mert ha az írásbelid se fényes, csak épp hogy kettes és a szóbelid meg egy nulla (kb. 12%), akkor buktál. Mivel a szóbeli és az írásbeli két % eredményét vetik össze és az alapján kapod a végső osztályzatot.
hát ha az írásbelik jól sikerültek, akkor megbukni nem fogsz
a saját tanáraid addig kérdezgetnek, amíg el nem éred a bűvös 10%-ot :D
Ja, hogy öt pont? akkor mi a nyűgnek ment oda a két hetem wáá!! :D
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!