Meg lehet tanulni 23 tételt egy hét alatt?
12:20
Te aztán egy idegesítő fazon vagy remélem tudod. Trololololo
Kedves 54%-os az irigység nem szép dolog. Attól, hogy te megmaradtál a másodikos szinten, és a nyelvtanon kívül máshoz nem értesz, az egyéni szociális probléma. A nyelv egy képlékeny dolog, ezért ilyen apró nyelvtani hibákon csak a szakbarbárok rágódnak, meg az olyan szánalmas alakok, akik normális érvek híján másba nem tudnak belekötni.
Ami az érettségit illeti, én hét tantárgyból érettségiztem, négyből kellett közép szóbeliznem, a közép szóbeli közel száz tételére egy hét alatt készültem fel. Kitűnő lettem. Ha kell be tudom scannelni az érettségit is. A történelem és a magyar olyan szinten szánalmasan könnyű, hogy NULLA plussz tanulással csak forrásból és az órai emlékekből lazán össze lehet szedni a négyest, annak aki van olyan szellemi szinten, hogy érdemes számára egyetemre menni.
Továbbá egy egyetemi tétel reál szakon nehézségben fényévekre van egy humán tárgy érettségijétől. Nálunk orvosin nem lehet kamuzni, mint a bölcsészeknél, itt vagy tudsz valamit, vagy nem. Vagy tudod a képlet, enzim, gyógyszer nevét, vagy nem. A kettes pedig átlag 60 %-tól kezdődik, írásbelin. Szóbelin pedig vagy tudod a tételed, és kapsz egy egyesnél jobb jegyet, vagy nem és akkor megbuksz. A kettes é a négyes között többnyire csak a szerencse a különbség, az ötös pedig már inhuman kategória.
A kollégának pedig kitartást, és sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!