Meg lehet tanulni 23 tételt egy hét alatt?
Figyelt kérdés
Igazából elég könnyű tételek, csak ki kell dolgozni őket. Remélem, nem futok ki az időből...2011. jún. 11. 18:05
1/40 csokissüti002976 válasza:
Höhö, én 42 tanultam meg egy nap alatt :D
3/40 anonim válasza:
Attól függ, milyen 23 tétel. Gyógyszertanból például ennyi tétel kb. 600 oldal magolást jelent...
4/40 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen :D
Amúgy nem ártott volna előbb nekikezdeni :)
Ha már kevés az időd, tessék csinálni és nem a gyakorikérdéseken lógni :D:D
Ejnye.. :P
5/40 anonim válasza:
2 nap kidolgozni, 1 megtanulni... maximum.
6/40 anonim válasza:
Jaj de okosak itt egyesek. 1 nap alatt hogy tudnál már ennyit megtanulni (jól), te okoska? 23 tételre 1 hét alatt lehet felkészülni, de akkor már úgy, hogy ki is vannak dolgozva, amit ha reggeltől estig csinálsz, 5 napig tart kb. Ugyanis nem hinném, hogy ha leülsz magolni, nem unod meg egy idő után, nem fáradsz el. 2-3 óránál tovább az agy nem képes egyhuzamban tanulni.
7/40 anonim válasza:
Amúgy az sem mindegy, hogy milyen tételek, ha magyar, vagy töri, akkor elég sok idő a kidolgozás, ha mondjuk biológia, akkor azért könnyebb.
8/40 anonim válasza:
Menedzsmentkontroll, 152 tétel, délután kidolgoztam, másnap délelőtt megtanultam, és mentem vizsgázni. :D Egyetemen kicsit más az időszámítás.
9/40 anonim válasza:
Egy hét alatt nulláról meg lehet tanulni, egy átlagos nehézségű ötkredites tantárgyat. De 23 tételt, még anatómiából is lazán lenyomok 4-5 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!