Nem tudtok rá valami nyugtatót vagy valamit?
Figyelt kérdés
Szóbelin nagyon fogok izgulni..szédülés,hasfájás,izzadás,gyomorideg,rosszullét.nem tudtok valamit amivel kicsit enyhíteni tudom az izgulást? magne b 6 vagy mit vegyek be szóbeli előtt? félek,hogy elrontok mindent azért mert izgulok.2011. jún. 9. 22:33
1/8 anonim válasza:
Esteleg macskagyökér-kivonat tabletta? Én ezt használom, nem lehet hozzászokni, nincsenek mellékhatásai, nyugtató hatású. Csak az adagolásra figyelj, mert kis adagban nyugtató, nagyban altató hatású. De ha lelkileg tréningezed magad az is elég lehet.
2/8 anonim válasza:
Vegyél inkább néhány mélylevegőt és próbáld magad megnyutatni. Én tuti olyanokat fogok magmanak mondogatni h nem baj ha lerontod akkor majd újrapóbálod jövőre. MEghogy eddig mindenki valahogy túlélte. Sajnos nem tudok konkért gyógyszert mondani. Bocsi.
3/8 anonim válasza:
A b6 nagyon jó, a macskagyökérfű is jó, csak ne törd szét, mert kegyetlen büdös :D
4/8 anonim válasza:
Etanol. Jelen van pl. pálinkában, vodkában, whiskeyben...
5/8 anonim válasza:
Cirkulum Valeriána drazsé (az enyhe) nekem nagyon bevált, igaz, más okból, de egy teljesen jó kis "nyugtató". Bár annak se nevezném. Gyógynövényes cucc, nem tompít, nem álmosít, csak az idegességet csillapítja. Az erősebbet nem próbáltam, bár az inkább arra való, ha valaki nehezen alszik el, de az enyhe nekem teljesen jó volt.
6/8 anonim válasza:
Én a homeopátiát részesítettem előnyben! :)
Gelsemium 30ch 1-2x 5 golyó. Félelem, leblokkolás, lámpaláz, vizsgadrukk. Erre javasolják. Javasolt 1 nappal hamarabb elkezdeni, hozzászokás nincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Gelsemium 30ch 1-2x 5 golyó vény nélkül patikában???
2011. jún. 10. 09:16
8/8 anonim válasza:
Igen, gyógyszertárban vény nélkül. Olyan 600.- körül van. Ha nem ismered a homeopátiás szabályokat kérdezz rá majd a gyógyszerésznél. :) Pl. előtte és utána kb. 20 percig nem eszünk, nem iszunk, vagy nem tartjuk mikró, tv egyéb közelében, nem érintkezhet fémmel a golyó.... Bele kell tekerni a kis tartályba, nyelv alatt tartani vagy szopogatni. A mi családunkba szerencsére beválik a homeopátia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!