Milyen vény nélküli nyugtatót tudtok ajánlani a Valeriana, Hova és Remotiv kivételével?
Figyelt kérdés
Ideges típus vagyok, alvászavaraim is vannak. A fentieket kipróbáltam, a homlokom zsibong tőlük egy kicsit, de nyugtató hatást nem igazán tapasztalok...2011. szept. 13. 11:25
1/7 anonim válasza:
Nervenpflege (bár ha a valeriana nem hat akkor ezt se hiszem)
2/7 anonim válasza:
Levendula tea, citromfű kapszula, Sedatit PC, de az meg homeopátiás...
3/7 anonim válasza:
A jóga és a relaxálás sokat tud segíteni ilyen embereknek mint Te. A gyógyszerek nem segítenek ellazulni, anélkül pedig nem is fogsz nyugodtan aludni.
4/7 anonim válasza:
Nekem stressz ellen a kerékpározás vagy a futás segít, ha pedig az elalvás nem megy, akkor én Sedacur fortét szoktam bevenni.
5/7 homo ludensz válasza:
Az erősebb nyugtatók erősebb mellékhatással is bírnak,általában vénykötelesek. Képzeld el hogy beveszed majd kocsit vezetsz és tompult reflexel, "nyugalomban" elbénázod a féktávolságot.
6/7 anonim válasza:
Sedatif PC tabletta. Homeopátiás szer.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2011. szept. 13. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!