Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 424 ponttal az orvosira...

424 ponttal az orvosira megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
Még lehet szóbelivel pár pontot összeszedek, de ha nem 424 mindenképp marad. Vidékire szeretnék menni, szerintetek?
2011. jún. 2. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Tavaly ha jól emlékszem 419 volt a vidéki egyetemeken a ponthatár. Idén nem tudom, hogy mennyit változik. Szerintem határérték. De izgulni nem kell, mert előrébb nem leszel tőle. :)
2011. jún. 2. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez tavaly 431 pontot ért volna...:S
2011. jún. 2. 17:21
 3/8 anonim válasza:
Miből kellett felvételizned az orvosira ?
2011. jún. 2. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Kémia és emelt biosz érettségi...és van egy középfokú nyelvvizsgám.
2011. jún. 2. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha teljesen nem is, de azért megnyugodhatsz.

Milyen sorrendet írtál be?

2011. jún. 2. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Jó esélyed van szerintem:) A kémia közép és az emelt biosz sem volt egyszerű állítólag. De majd ha kijön vmi statisztika az érettségiről, talán okosabbak leszünk.

Hova jelentkeztél?

2011. jún. 2. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Debrecenbe, a közelben lakom ez lenne a legjobb, nem hiszem, h a vidéki iskolák ponthatárai között sok különbség lenne...
2011. jún. 2. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
merre laksz pontosan? sámson? szoboszló?
2011. jún. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!