Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosira milyen táska a...

Orvosira milyen táska a praktikus?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, nem ilyen divatguru vagyok, szóval nem azért kérdezem. Kihagytam 2 évet, így teljesen tanácstalan vagyok, egyáltalán nem vagyok képben, hogy milyet szerezzek be. Lány vagyok.

Köszi a válaszokat!

2011. júl. 31. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
De, totálisan hülyének nézünk. És ilyenek mennek orvosnak, hihetetlen... Önállótlan, döntésképtelen, tanácstalan szerencsétlenek.
2011. júl. 31. 22:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, önállótlan, döntésképtelen, tanácstalan szerencsétlen vagyok, mert nem tudom, hogy pl. magammal kell-e az anatómiaatlaszt cipelnem vagy hogy kémia gyakorlatra kell-e köpeny, esetleg más órára kell-e köpeny, egyáltalán kell-e saját köpeny...
2011. júl. 31. 23:04
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

első, most miért bántod szegényt?

én szívesen segítenék neked, de nem vagyok orvos. Sőt, félek is az orvosoktól. :)

2011. júl. 31. 23:06
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy. :)

De ne félj tőlük, vannak még azért normális dokik. Bár aláírom, hogy néhányat jobb messziről elkerülni. :S

De ha ügyes vagy, el tudod őket kerülni. Én már belejöttem az évek alatt. :D

2011. júl. 31. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Holnapi kérdések:

Orvosira milyen zokni a praktikus?

Orvosira milyen toll kell?

Orvosisok, milyet szoktatok sz*rni?

Orvosira milyen ágy a praktikus?

2011. júl. 31. 23:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Basszus, toll is kell? Arra nem is gondoltam, jó, hogy írtad, köszi! :)

Na jó éjt mindenkinek. :)

2011. júl. 31. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Megpróbálok segíteni, de nem orvosira járok, hanem vegyésznek tanulok. :-)

Nekünk kell saját köpeny, szerintem minimum kémia gyakorlatra nektek is. A többi órátokról őszintén szólva fogalmam sincs. :-)

Nos, én először egy ilyen "trendi" válltáskával kezdtem, amit gyorsan lecseréltem keresztbepakolós oldaltáskára. Az már egy fokkal jobb volt, de végül kikötöttem a jó öreg hátizsáknál. :-D

Ha csak egy táskára szeretnél beruházni - és gondolom ezért tetted fel a kérdést -, akkor szerintem a legjobb döntés valami nőcisebb hátizsák. Sokak szerint már ciki az egyetemen, de szerintem fontosabb a gerincünk, mint a divat. :-)

Remélem azért segítettem valamit, de hátha jön egy orvosis.

Sok sikert az egyetemi éveidhez! :-)

2011. júl. 31. 23:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Én fogorvosira megyek, részemről annyi lesz,hogy beszerzek egy nagyobb válltáskát. Nem azért nem hátizsákot, mert az nem jobb, szerintem is jobb lenne, ha nem lopkodnának ki belőle dolgokat a városban, abból nagyon könnyű kiszedni. A nagy könyveket szerintem nem kell magaddal vinni, sőt szerintem semmilyen könyvet, mondjuk ezt nem tudom biztosra, de egy könyv még elfér a kezedben, bár én könnyen beszélek, az egyetemmel szemben fogok lakni. Köppeny tuti kell, de azt lehet, hogy ott is lehet tárolni, amennyiben nem, arra is elég a nagyobb oldaltáska.
2011. aug. 1. 10:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek! :)

Utolsó válaszoló, hová mész?

Az egyik barátnőmet is fogorvosira vették fel.

2011. aug. 1. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:
SOTE-n nem kell saját köpeny sehová. Atlaszt elvileg cipelni kell, de úgyse fogod, mert dögnehéz:D egyszer, kétszer beviszed, akk simán elcipeled a kezedben. Egy hátonátvetős sima válltáska tökéletes, nem kell túl aggódni.
2011. aug. 1. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!