Orvosira milyen táska a praktikus?
Ne nézzetek hülyének, nem ilyen divatguru vagyok, szóval nem azért kérdezem. Kihagytam 2 évet, így teljesen tanácstalan vagyok, egyáltalán nem vagyok képben, hogy milyet szerezzek be. Lány vagyok.
Köszi a válaszokat!
első, most miért bántod szegényt?
én szívesen segítenék neked, de nem vagyok orvos. Sőt, félek is az orvosoktól. :)
Köszi, aranyos vagy. :)
De ne félj tőlük, vannak még azért normális dokik. Bár aláírom, hogy néhányat jobb messziről elkerülni. :S
De ha ügyes vagy, el tudod őket kerülni. Én már belejöttem az évek alatt. :D
Holnapi kérdések:
Orvosira milyen zokni a praktikus?
Orvosira milyen toll kell?
Orvosisok, milyet szoktatok sz*rni?
Orvosira milyen ágy a praktikus?
Basszus, toll is kell? Arra nem is gondoltam, jó, hogy írtad, köszi! :)
Na jó éjt mindenkinek. :)
Megpróbálok segíteni, de nem orvosira járok, hanem vegyésznek tanulok. :-)
Nekünk kell saját köpeny, szerintem minimum kémia gyakorlatra nektek is. A többi órátokról őszintén szólva fogalmam sincs. :-)
Nos, én először egy ilyen "trendi" válltáskával kezdtem, amit gyorsan lecseréltem keresztbepakolós oldaltáskára. Az már egy fokkal jobb volt, de végül kikötöttem a jó öreg hátizsáknál. :-D
Ha csak egy táskára szeretnél beruházni - és gondolom ezért tetted fel a kérdést -, akkor szerintem a legjobb döntés valami nőcisebb hátizsák. Sokak szerint már ciki az egyetemen, de szerintem fontosabb a gerincünk, mint a divat. :-)
Remélem azért segítettem valamit, de hátha jön egy orvosis.
Sok sikert az egyetemi éveidhez! :-)
Köszönöm szépen nektek! :)
Utolsó válaszoló, hová mész?
Az egyik barátnőmet is fogorvosira vették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!