Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 53,5 pont töri érettségin....

53,5 pont töri érettségin. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez, hogy fél pont???? ezt nem hiszem el..54 ponttól 60% így csak 59,44% Tehát 3-as. :@@ Lehet fél pontot adni? ez hogy leehtséges?? Ráadásul amikor mzltkor bementem még azt mondta, hogy 55pontom van, mindenkinek elhíreszteltem, hoyg 4-eslett, erre kiderül, hogy csökkenti másfél ponttal...
2011. máj. 24. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így néz ki egy érettségi bizi:

[link]

Látod: történelem 71% 4.

Ez a szóbeli és írásbeli összege elosztva 150-nel, majd megszorozva százzal...

Ha még így sem érted, arról nem tehetek.

2011. máj. 26. 12:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Huhh..már nagyon eltértünk a tárgytól. Szerintem ne firtassuk, kinek milyen a szövegértése, és a matekja, mert az enyém biztosan jobb, mint a tiéd. Tudom, hogy a kettőt összeadják, és abból lesz eredmény, láttam már érettségi bizonyítványt, lehet, hogy előbb, mint te, de itt nem az a lényeg. Egyébként visszatérve a kérdéshez, mivel 53,5 pont, így lehet, hogy felfele kerekítik, azaz 54pont, ami 60% de ha 53,5 ponttal számolom, az meg 59,44% na mind1, csak úgy jól esett volna a lelkemnek egy 4-es :D Tudom, hogy nem most kéne gondolkodni rajta, hanem inkább átlapozni a töri könyvet előtte.. Egyébként nem dicsekedtem vele, kicsit túloztam az elhíresztelés szóval, csak volt, aki kérdezte, hogy milyen lett és mondtam hogy egy nagyon gyenge négyes. Nem kell ennyire egyes embereknek felidegesíteni magukat a kérdésemen, eléggé hirtelen felindulásban tettem fel.. :D

Köszönöm annak, akinek volt olyan szövegértése, hogy megértette a kérdésem, és kulturálisan tudott rá válaszolni.

2011. máj. 26. 14:07
 13/13 anonim válasza:
Nekem 71,5 pontom lett a 90ből ami 79,44 % tehát pont négyes, hasonlóan mint nálad. Majd szóbelin kijavítom 5-ösre azt csö.
2011. máj. 26. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!