Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 53,5 pont töri érettségin....

53,5 pont töri érettségin. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez, hogy fél pont???? ezt nem hiszem el..54 ponttól 60% így csak 59,44% Tehát 3-as. :@@ Lehet fél pontot adni? ez hogy leehtséges?? Ráadásul amikor mzltkor bementem még azt mondta, hogy 55pontom van, mindenkinek elhíreszteltem, hoyg 4-eslett, erre kiderül, hogy csökkenti másfél ponttal...
2011. máj. 24. 13:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
83%
Azt nem tudom hogy lehet e de akkor úgy tűnik hogy igen. Szóbelivel még simán lehet négyes
2011. máj. 24. 13:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd át, fellebbezd meg. Amúgy van fél pont.
2011. máj. 24. 13:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy van amire cask fél pont jár. De akkoris basszus fél pontot nem tudott volna összeszedni nekem az esszékben? Ráadásul úgy, hogy 2 hete, amikor bementem aztr mondta 55 pont. Nem értem miért kell többet mondani. Amiíg még ceruzás a jegy, általában a tanárok lefele szoktak kerekíteni, hogy ne érjen ilyen váratlan meglepetés, amikor már végleges:@
2011. máj. 24. 13:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségit azt többen nézik át és ugye más tanárnak is van beleszólása lehet azért csökkentette mert biztos ott vesztettél pontot amit a tanárod nem vett észre és a javítókulcs előírja hogy le kell vonni pontot. Szerintem is szemétség de egy jó szóbelivel bőven meg lesz a 4esed.
2011. máj. 24. 13:17
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mindenkinek keresgéljen a tanár fél pontokat, mert te nem tudod elviselni h fél ponttal kevesebb. Mellesleg kit érdekel a jegy, mikor a százalék számít?
2011. máj. 24. 13:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Max pontos szóbelivel még lehet 75%... 60%-tól négyes. Tanulj és ennyi. Ez csak az írásbeli.
2011. máj. 24. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért probléma, hogy az írásbeli nem éri el a 4-es szintet. Az írásbelire úgysem kapsz jegyet, a szóbelivel együtt számít. Nekem 5-ös szintű lett a töri írásbelim (86%), aztán a szóbelivel szépen le is rontottam 4-esre (74%). Ez nyilván fordítva is lehetséges. Szóval fél ponton egyszerűen értelmetlen problémázni.

Ja, és egyébként sem nagyon számít semmit a jegy. Persze, jobban néz ki egy 4-es, mint egy 3-as, de mit érsz el vele?

2011. máj. 24. 15:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, miért ne keresgéljen pontokat? bele ne szakadjon, az a dolga, hogy mindent észre vegyen, mindenre, ami jó adjon pontokat. Nem is problémáznék, még ígyse, hogy félpont híján 4-es, csak akkor 2héttel előtte ne mondjon nekem másfél ponttak többet, és négyest. Nem tudom, valaki minek jön ide okoskodni, nem az volt a kérdés, hogy mi számít bele, és hova..Valószínűleg, ha lennének terveim a töri érettségivel, akkor talán egy kicsit tanultam is volna, vagy legalább átnéztem volna, de nincsenek, és nem számít sehová, csak az a gond, hogy sokan már kérdezték, hogy sikerült, mondtam, hogy 4-es, a biziben meg hármas lesz..Egyik tanár sem csinálta ezt, hogy felfele kerekítve mondta eredményt, aztán hoppp mégsem.Ja és egyébként nem hiszem, hogy sok ember van ennyire határon, igen is keresgéljen pontokat, ha van, és megérdemlem, ha pedig nem, akkor meg úgysem kapok rá.
2011. máj. 25. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
De nem fogod fel, hogy az írásbelit nem szokás osztályzatba mérni?????! Ha ennyire buta vagy, meg is érdemled... Mellesleg minek dicsekedtél olyannal, ami még nem 100%-os végeredmény... Ha szerinted a tanárnak az a dolga, hogy javítson, akkor neked meg az a dolgod, hogy tanulj és megírd 100%-ra, ha nem írtad meg, akkor nem tanultál meg mindent, ergo te sem teljesítetted a tanulói kötelességeidet, így egy rossz szavad sem lehet a tanárnak. Ahelyett, hogy itt höbörögsz, inkább tanulnál a szóbelire, hogy ténylegesen feljavítsd 4-esre.
2011. máj. 25. 14:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Először is, végleges eredményt csak a betekintésen látsz. Addig nem, a tanárnak nem kötelessége elmondani semmit se. Örülj neki, hogy idő előtt elmondott egy kvázi pontszámot, de biztosan mondta, hogy ez még nem végleges, csak nem figyeltél, hanem azon járt az agyad, hogy jééé majd elmondom mindenkinek.

Ha valami nem jó, fellebbezel.

Már leírták 25000en, hogy az írásbeli része nem lesz benne a bizonyítványban. A töri érettségi két részből áll, írásbeli, plusz szóbeli. Ennek a kettőnek a pontszámát összeadják, és százalékot számítanak belőle.

Mint már mondtam, maxos szóbelivel 75% lehet, és 60%tól négyes...

Még a szövegértés sem megy hülye is vagy, de már pofázol, gratulálok.

2011. máj. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!