Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Komolyan eljutottunk odáig,...

Komolyan eljutottunk odáig, hogy "ciki" főiskolára/egyetemre járni?

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy hozzászólásban,hogy az illető szerint az egyetemisták nagy részének nulla az iq-ja. Nagyon jól tudom,hogy nem minden a tanulás,hogy sokaknak nincs lehetőségük továbbtanulni vagy nem is akarnak. Azt is tudom,hogy sokszor az alacsonyabb iskolázottságúak jobban boldogulnak és okosabbak,mint azok,akik továbbtanultak. De nekem mégis rosszul esik,hogy már szinte szégyenlenem kell,hogy továbbtanulok. (megjegyzem,nem a családom finanszírozza,hanem két helyen dolgozok nappali mellett). Tény,hogy sok hülye is jár továbbtanulni,de vannak sokan,akik rengeteget tanultak azért,hogy bekerüljenek.
2011. máj. 11. 20:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Az egészben tényleg az a legrosszab,hogy én valóban ez szerettem volna lenni.

Örülök,hogy nem gimibe mentem(10évesen pap szerettem volna lenni,ezért jött a Kat.Gimi) :-))))

Világ életemben vonzott a festés,vonzottak a színek,az elpinista technika,és ami nagyon nagyon vonzott a freskók.

Ministráns fiú voltam 6éves koromtól a templom freskók gyönyörűk,és az hogy én ilyet alkotok,szerintem művészet.

Bár a mai rendszerben egy T-Mobile ügyintéző is menőbb nálam.

Valamint én azért vagyk lenézve mert ezt választottam.

De most őszintén hányan mennek űgy felsőoktatásba,hogy nem is érdekli őket az amit tanulnak,csak így lesz diplomájuk.

De ők menők.

2011. máj. 14. 14:46
 32/34 anonim ***** válasza:
39%
Majd mond a Tescoban, hogy téged a 420 pontos helyre vettek fel. Biztos elfogadják készpénz vagy bakkártya helyett..
2011. máj. 14. 14:48
 33/34 Vree ***** válasza:

^ ^ De ez a nőket minősíti, nem az egyetemistákat, nem? :D

Aki cikinek tartja hogy képzi magát annak sok sikert az élethez :D Én általános alsó óta nem láttam ilyen embert. (Az alsósok közül 1 öngyilkos lett, 1 kábszerbe halt bele, 1 lángost süt 1 meg sittet lapátol.)

2011. máj. 14. 16:11
 34/34 anonim ***** válasza:

És a lángos sütés miért baj?Az öngyilkosságnál több fokkal jobb hisz legalább csinál valamit...:)

Egyébként az egyik ismerősöm is nemrég végezte el az egyetemet,már ezer féle segédmunkás volt,tescoban is dolgozott,de més sosem hallottam panaszkodni érte,ő azt mondja nem szabad ennyire halálosan komolyan veni és látom rajta hogy enki a munka nem szégyen.Ennyi az egész...mindenki úgy boldogul ahogy tud.

2011. máj. 14. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!