Komolyan eljutottunk odáig, hogy "ciki" főiskolára/egyetemre járni?
nyelvszakos vagyok. lehetetlen a szükségtelenségességem:D
Komolyra fordítva a szót nem hogy cikinek nem tartom az egyetemet, hanem örülök, hogy elvégzem. Ezenkívül mégis el fogok végezni egy tanfolyamot utána, mert onnan akarok szakmát szerezni:)
Egyébként mindenki azt végezze, amiben jól érzi magát és jól is teljesít, és ennyi:)
Sajnos ha ilyenek járnak manapság egyetemre, akkor ciki. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Semmi bajom azzal, hogy van aki "büfészakra" jár, csak ne járjanak ennyien. Miközben egy csomó szakmában hiány van, férfi létére valaki szabad bölcsészetet tanul... sztem ez valahol felelőtlen dolog és hülyeség. Mert ha annyira érdekli, megtanulhatja úgy is, hogy mellette van normális szakmája, és majd nem sír mindnekinek a szája, h elértéktelenedik a diploma.
Az okosok (egykori stréberek/büfészakosok/ma pedig politikusok) meg újabban kitalálták, hogy az egyetemista ingyenélő népség. Hát ez k.rvára nem igaz. Lehet, hogy egy egyetemista, 10-12-ig beül sörözni ha lyukasórája van, sőt, akár SZ*R előadók sz*r és haszonontalan tárgyai helyett is beül, de ettől még ha kell kitanulja a belét. A tanárok agyba főbe szivatják a népet, van egy pár tárgy amiből tisztán szerencse kérdése, hogy 5ödszörre átmész e már a vizsgán... Ha pedig a sok fölösleges dolog helyett a szakjában akarja továbbfejleszteni a képességeit, vagy esetleg melózni, hogy később jobb szakember lehessen, (mint az a stréber, aki szín 5ös, de a végén nulla gyakorlatával semmire nem megy), akkor tuti csúszik 1 évet, az ostoba egymásrraépülő krediteknek köszönhetően. Ezért vannak sokan sokáig benn az egyetemen, amire a proli jómunkásemberek egyből rávágják: ingyenélő. PEdig igazából a rendszer a hibás, meg a gyökér politika, ami képtelen helyrehozni még mindig ezt az elcs*szett oktatási rendszert, sőt a tervei szerint, még tovább akarja rombolni.
Tény, hogy mikor bekerültem az egyetemre láttam elég sok diákot, aki iszik, bulizik, valahogy átpuskázzam magát 2esre és Nirvana.
Kicsit kiábrándító. De ugyanakkor vannak olyanok is akik, tanulnak, szorgalmasak, és ők is megengedhetik maguknak a bulit. Én inkább ehhez csatlakoztam. A szüleim nem azért neveltek ,hogy visszaéljek a bizalmukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!