Mit lehetne tenni ebben az ESETBEN?
Figyelt kérdés
Jövő héten 4 zh-t írok + szerdáig be kell adni egy 10 oldalas beadandót is, csakhogy aznap írok egy másik zh-t amire ugye tanulni kéne. Jelen pillanatban igazán kétségbeejtőnek érzem a helyzetet és nagyon félek ha nem szerdára adom le a 10 oldalt akkor nem ad aláírást vagy visszadobja a beadandót. Mit csináljak most annyira félek, megint ilyen rossz helyzetben kerültem. Istenemmmm :(2011. máj. 8. 20:43
1/5 A kérdező kommentje:
megint az lesz hogy a tanár megharagaszik, úgy félek, nem tudok túl gyorsan gépelni :(((((((((((
2011. máj. 8. 20:44
2/5 anonim válasza:
Eddig semmennyit sem készültél? Milyen szakon vagy?
3/5 anonim válasza:
Először is vásárolj egy 20-30 energiaitalt, meg 10-12 tábla csokit. :D
Viccet félretéve, megértelek. :( Én is voltam már ilyen helyzetben és tapasztalatból mondom, hogy felesleges aggódni, sajnos most már csak a helyzetből adódó maximumot tudod kihozni. Te tudod, hogy melyik zh fontos és melyik kevésbé, az alapján igyekezz mérlegelni. Mindenkivel megesik néha, hogy becsúszik egy rossz jegy, szóval ne parázz. Hozzad ki magadból a maximumot. :) Én voltam már kilátástalan helyzetben.
Úgy oldottam meg, hogy az előadásokon aludtam, így megvolt a napi 3-4 óra alvás. Napi 7-8 energiaitalt ittam és csak tanultam, de szó szerint. Napi 16 órát minimum. Végül minden sikerült, csak fogytam 6 kilót és úgy néztem ki, mint egy zombi. :D
Háát, sok sikert! :)
4/5 anonim válasza:
Így jár az aki nem gondolkodik előre, nem tervez, osztja be az idejét és mnidnet az utolsó pillanatra hagy. Rangsor és hasalás nincs msá.
5/5 anonim válasza:
Szia! Azt nem lehet esetleg, hogy egy-két zh-t nem írsz meg, és akkor még kövi héten tudnád pótolni? Én valószínűleg ezt csinálnám a helyedben, ha a pótlási héten még nem kezdesz el vizsgázni! :) Hajráá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!