Tényleg botrány lesz a mai német érettségiből?
Nemrég olvastam az egyik oldalon,hogy alig tudta valaki a hallott szöveges feladatlapot,és hogy tanárok nyilatkoztak,hogy a javítókulcs nélkül nekik is nehezen menne,és hogy ebből botrány lesz.
Hallottatok róla valamit?
" Off lesz,bocsi...
és szerintetek most folyamatosan nehezítik vagy csak minket szivatnak? Mert én pl. 10-es vagyok és előrehozottat tettem..elég nagy szívás lenne,ha a többieknek jövőre olyat adnak,mint a korábbi "könnyű" években,nem? =/"
Erre reagáltam. Pontosabban: ert én pl. 10-es vagyok és előrehozottat tettem..elég nagy szívás lenne,ha a többieknek jövőre olyat adnak,mint a korábbi "könnyű" években,nem?
Így már érted? :]
Off: Miért kell nagyon tudnia? Én is 10.es vagyok, 12.-ben teszek elv. német nem zetiségi középszintet és felsőfokú nyelvizsgát, na az lesz majd valami. A német nemz. középszintben irodalmi művek, esszéírás van ugyanolyan mint a magyaréretsségi, nagyon szar német műveket tanulni..
Amúgy biztos, hogy nem lesz botrány, valahogy megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!