Minek kell érettségi egy mozdonyvezetőnek vagy egy kamionsofőrnek?
vártam már, mikor jön valaki a mekis diplomásokkal, de azért kicsit gondolkodjanak már a nagy diploma-ellenesek, hogy még a hamburgert is másképp lehet csinálni egy diplomával! bizony alapnak kéne lennie!
Szerintem irónia. Egyébként meg a büfészakokról meg annyit, hogy a bölcsészekből fele annyit kellene képezni és akkor nekik is lenne munkájuk..
Amúgy meg ne pattogj már kérdező!
Attól,mert neked nincs diplomád, nem hülye az összes diplomás.
Ismeritek ezt a viccet?
-Mit mond a szakmunkás a diplomásnak?
-???
-Két bigMac-et kérek sülkrumplival!
okosabb egy szakmunkás.. ne vicceljünk már :D kérdező te egy alap tantárgyból 20%ot nem tudsz elérni (ÉRETTSÉGI) mig az egyetemen olyan szakoknál olyan tantárgyaknál amiknek a nevét se érted 90%!!!!!tól kettes... te a 4 év anyagát nem tudtad megtanulni,az egyetemen fél év alatt adják ugyanazt a mennyiséget magasabb szinten le.. tessék leérettségizni,egyetemre menni,és utána dumálni,meg osztani az embereket!
Ott a pont szerintem lezártnak tekinthetjük a kérdést.
18:00-nak
Csak annyit mondanék, hogy annak a bizonyos hamburgernek is más az íze, hogyha mondjuk elmennél dolgozni és saját magad keresed meg az árát. De ezek az egyetemisták nem tudják mi az hogy dolgozni, mert még 30 évesen is a szülőkkel tartatják el magukat. Erről ennyit!
"Csak annyit mondanék, hogy annak a bizonyos hamburgernek is más az íze, hogyha mondjuk elmennél dolgozni és saját magad keresed meg az árát. De ezek az egyetemisták nem tudják mi az hogy dolgozni, mert még 30 évesen is a szülőkkel tartatják el magukat. Erről ennyit!"
Na haló!
Azért ne általánosítsunk már, legyünk olyan szívesek ...
Nem mindenkit tart el anyuci-apuci 30-40 éves koráig, nem mindenki "ÉLETKÉPTELEN"!
16 éves korom óta dolgozom, hol iskola mellett, hol egész nyaramat 'elbaszva'. Leérettségiztem, saját önerőből továbbtanultam főiskolán, mellette főállásban dolgoztam. Jelenleg gyereket nevelek és másoddiplomámat csinálom.
Még se tart el senki, csak az a kibaxott eszem, meg a tudásom, amivel olyan munkahelyet szereztem pár éve, amiben jól érzem magam, szeretem csinálni és nem utolsó sorban: nem kell minden hónapban azon aggódnom, hogy lesz-e még 1 kg kenyérre pénzem !!!
Annyira igaz, hogy mindenki magának tanul. Én nem nézem le se a szakmunkást, se azt, aki képtelen elmenni dolgozni és egyéb támogatásokból él havonta, de azért azt "elvárom", hogy ne skatulyázzanak be csak azért, mert Mo-n a legtöbb fiatal büfészakra jár és 2-es diplomával jön ki a világba.
Az is igaz, hogy némelyik szakmunkásnak több a sütnivalója és értelmesebb, mint 1-2 diplomás. De akkor kérdem én, miért nem vette a fáradtságot, hogy tovább tanuljon? Vagy érettségizzen???
Ja tudom, mert baromira jó szidni azokat, akik többet akarnak kihozni az életükből és hamarabb találnak munkát a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!