Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Le tudná nekem németre fordíta...

Le tudná nekem németre fordítani valaki?

Figyelt kérdés
Hugomnak kellene Üdvözlöm! Biczó Bernadett vagyok 19 éves és a szobalányi állásra szeretnék jelentkezni. Alapfokon beszélem a német nyelvet, szobalányként még nem szereztem tapasztalatot. Azonban én a családommal együtt terveztem a külföldi munkavállalást. A családom tagjai: Biczó Jánosné 46 éves és kisegítő munkát keres. A párom Császár Krisztián 34 éves az ő eredeti szakmája festő vagy a szakmájában vagy mint kisegítő szeretne dolgozni. Végül az unokabátyám Klbacs Mihály 44 éves ő kisegítő munkát keres. Minden megoldás érdekelne! A kérdésem az lenne, hogy Önöknél a családom többi tagja is tud-e munkát vállalni?! pozítív válaszát várva: Biczó Bernadett
2011. ápr. 15. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélsz alapfokon németül miért állítod azt?
2011. ápr. 15. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
hugomnak kell nem nekem!
2011. ápr. 15. 21:07
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Én nem beszélek németül, mer angolt tanulam ,de a www.webfordítóba beillesztettem neked a mnagyarszöveget és ezt hozta ki rá:

Willkommen! Biczó Bernadett ich bin 19-jährige und das Dienstmädchen ein, bewürbe ich mich gern um eine Position. Ich spreche die Deutsche Sprache auf einem positiven Grad, ich erhielt eine Erfahrung noch als ein Dienstmädchen nicht. Ich plante die Beschäftigung des fremden Landes zusammen mit meiner Familie jedoch. Die Mitglieder meiner Familie: Biczó János 46-jährige und ein Hilfsarbeiter sucht nach Arbeit.Mein Paar Császár Krisztián 34-jährige sein ursprünglicher Handel Sie sind ein Maler in seinem Handel oder als ein Hilfsarbeiter, würde gern arbeiten. Schließlich sucht mein älterer männlicher Vetter Klbacs Mihály 44-jährige er ein Hilfsarbeiter nach Arbeit. Alle Lösungen würden interessieren! Es würde meine Frage sein, ob der Rest der Mitglieder meiner Familie Arbeit an Ön übernehmen kann?! das Warten für die Antwort von pozítív: Biczó Bernadett

Mivel nem tudok németül szerintem nyomtasd ki és nézesd át vagy a hugod kérje meg a német tanárát fordítás ügyben.Bár ha alapfokon tud és a munkához kell nem értem mért nem veszi kézbe a szótárt és gyürkőzik neki, mert ha most nme megy neki meló terén nehéz lesz megértetni magát ja és szüleitekre se támaszkodhat mindig ha ők folyékony németben vagy a párja.

Szia

2011. ápr. 15. 22:35
 4/5 anonim válasza:
előttem szóló: az internetes fordítás katasztrófa, a "Biczó Bernadett ich bin 19-jährige und das Dienstmädchen ein, bewürbe ich mich gern um eine Position." mondat valahogy úgy hangzana helyesen, hogy "ich bin Bitzó Bernedett, 19-jahrige und ich bewürbe mich auf dem", a szobalányi állást viszont fogalmam sincs, hogy hogy mondják. Azt ajánlom, hogy ne támaszkodj az internetes fordítókra, kérd meg tesód tanárnőjét vagy valakit, aki folyékonyan beszéli a németet, mert egy ilyen levélhez nem alapfokú nyelvtudás kell.
2011. máj. 2. 18:10
 5/5 ilex válasza:

Az előttem szószólónak --> A nevet mióta kell átírni? Ne haragudj, de ha tanultál németet, akkor tudod, hogy nem szabad. Még a szerződésekben sem kell megfordítanod a nevedet, hanem úgy ahogy itthon írod le. Amúgy szótárral megoldható a fordítás, de tényleg nem árt ránézetni valakivel. Amúgy sem árt felkészülni tényleg a nyelvből.

Én is jelenleg Ausztriába keresek munkát, de rájövök, hogy még rengeteg idegen szó van, amit nem ismerek. Remélem azért mihamarabb összejön nekem is és a családodnak is. :)

2014. aug. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!