Hogy nyugodjak meg? Hogy hozzam be ezt az óriási lemaradásomat?
1 hónapom van az érettségiig és alig tudok valamit!! Angolból fogok emeltezni de a középszintű feladatsorokat is max 80%-ra sikerül megoldanom! Magyarból egy szót sem tudok, matekból is kb ez a helyzet, töriből meg legfeljebb 60-70% lesz, de ez is kétséges :S
tanulnom kell ez világos, de valahányszor megoldok egy feladatsort, annyira rosszul sikerül, hogy teljesen kétségbe esek nem tudok koncentrálni. Plusz az angoltanulástól is elveszi a kedvem pedig azt nagyon szeretem :( :(
Ha tényleg ekkora a baj, akkor próbálj meg kivonatolva tanulni, jegyzeteket nézni, meg szerintem tanári segítség is jó volna.
Bár nem most kéne kapkodni...
és az angol? emeltre óriási szókincs kéne :S
ha tudom a szavakat, akkor is nehezen rakom össze a mondatok jelentését :S
járok angol tanárhoz de hát 1 hónap alatt már ő sem tehet csodát.
Hm... kellenének szótanuló kártyák, azokat ha mégy a buszon, vagy üres 5 percekben forgasd. A nyelvtant nem lehetetlen átvenni, és hogy tudj társalogni, kérj meg valaki, hogy beszélgessen veled angolul.
Az írást meg úgy gyakorold, hogy kérdd meg a tanárt, hogy adjon témákat, te megírod, és odaadod neki, amikor mégy, és átbeszélitek, hogy mit rontasz el. Hirtelen ennyit tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!