Nagyon szépen kérem aki tud az segitsen. óriási segitség lenne! Forditásról van szó (szerb) Elég SÜRGŐS. (? )
Slavko Janevski: Violina
Ebből a műből kell irnom egy fogalmazást kb. 1 oldalnyit és holnapra, szóval nincs sok időm, és én sem tudok nagyon szerbül, az interneten nem találtam semmi röviditést, a forditó pedig hibás...valaki lenne olyan kedves és irna nekem egyet azt nagyon nagyon megköszönném,és persze fel is szavaznám!!!
Lehet hogy Makedon de nem gond, csak legy szivés
pontos cimét mert nem talalom a müvet.
Igen Macedon de a lényeget leforditom,csak nem jo a mü cime. Küldöm az eredeti macedon nyelvü müveit.
Különben amit felirta : hegedü (hangszer)
Macedón? Mi ezt tanultuk szerb órán..xD akkor azért volt olyan furcsa, és ez miatt nem is nagyon értettem..
Megirtuk a dolgozatot és 4es lett!!!:))) köszi szépen mind2töknek..legalább ti nem rögtön azzal kezdtétek hogy miért mi irjuk le a házid helyetted..stb..köszönöm még 1x..megy a pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!