Hogy fogom letenni az érettségit?
Figyelt kérdés
Középiskolába járok , még csak 1.-osztályos vagyok , és annyi de annyi anyagot veszünk . És amit megtanultam azt fél éven belül majdnem teljesen elfelejtem- pl magyarból a neveket.... sajna - pedig nem magolom. :( Ti hogy vagytok ezzel? Hjajjj és mikor rágondolok az érettségire a sírás kapkod. Magyarból , mivel Szlovákiában élek -szlovákból, egy idegen nyelvből, könyvelésből(mivel könyvelő szakra jelentkeztem), és egy magunk által választott tantárgyból kötelező az érettségi. Hogy lehetséges ezt megcsinálni , néha úgy érzem lehetetlen - bár tudom hogy (majdnem ) mindenki megcsinálja . Már most nagyon félek ! :(2009. febr. 22. 21:17
11/11 A kérdező kommentje:
köszi rendesek vagytok :) Még egy kérdés : ha a monitorhoz viszonyítanánk az érettségi nehézségi fokozatát , akkor ugye a monitor nehezebb vagy könnyebb tőle ?
2009. febr. 23. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!