Hogy fogom letenni az érettségit?
Nyugi...sikerülni fog. Mindenki parázik tőle, a tanárok is úgy állítják be, hogy nehéz, hogy megijedjenek a diákok és tanuljanak.
De szerintem bárkit megkérdezel aki túl van rajta, azt fogja mondani, hogy nem volt nehéz.
Most meg főleg ne izgulj még rajta...van időd bőven, és nem kell minden apró részletre emlékezni majd:D nyugi, ne foglalkozz még ezzel!!
Érettségi vizsgán a legfontosabb: Ne zárkózz el a válaszadás elől :)))))
Aki mond pár mondatot, átengedik, szal csak könnyedén! :)
Ja és tanulj nyelvet, az a legfontosabb a jövőd szempontjából.
Én végigrettegtem a 4 évet.:( A matektanártól féltem a legjobban, mert végig szivatott, a földrajz tanár meg mindig végtelenül rendes volt. Erre érettségin a matekos hihetetlenül segítőkész volt, a földrajzos meg úgy megkent egy rossz mondat miatt, mint annak a rendje...
Szóval, készülni kell rá és minél jobban kiismerni a tanáraidat, hogy emiatt ne érjen meglepetés.:)
inkább 5 (5*5 tárggyal) érettségi mint egy vizsgaidőszak
szerintem ez árulkodó..
Elsőben még semmi okod rettegni. Nyugi, a 4 év alatt úgyis mindent elfelejtesz és kezdheted elölről a tanulást. Ezzel mindenki így van.
Én pl se magyarból, se töriből nem voltam egy lángész végig a 4 év alatt. Nem szerettem magolni, és mindkettő olyan. Végül a töri szakos elnök az érettségin megkérdezte a töri szakos osztályfőnökömet hogy én ugye töriből felvételizek? Mert annyira jól ment állítólag. Magyarból meg a suli igazgatója (filozófia-töri szak) beszélgetett el velem a felelet közben. Tök jó érzés volt. Ja, és mindkettő ötös lett végül. Szóval izgulni kár. Sokkal jobb és sokkal nehezebb dolgok is vannak az életben mint az érettségi és a miatta való izgulás, félelem.
tessék, ez az eredménye, mikor az érettségivel ijesztgetnek.
ne aggódj, még a gyengébb tanulóknak is megy, mivel nem mindenből kell vizsgáznod, hanem mondjuk minden tárgyból meg lesz adva 18-20 tétel, vagy téma, és azokat külön kell megtanulnod. tehát tudni fogod, hogy mi kell elmondanod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!