Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felnőtt oktatásban szeretném...

Felnőtt oktatásban szeretném letenni az érettségit, év közben is be lehet iratkozni?

Figyelt kérdés
Lecsúsztam a beiratkozásról, de nem akarok még egy évet várni.
2010. okt. 9. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
nem! csak augusztusban lehet. ez nem így működik, hogy ma elhatározod, hogy holnaptól újra tanulni akarsz...
2010. okt. 9. 14:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nem újra tanulni akarok, van egy fiam, akivel egyedül maradtam, és talán jobb körülményeket tudnék így teremteni neki, mint csak egy szakmával. Eddig elég volt az a fizetés amit kaptam, de már nem...

2010. okt. 9. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
első vagyok: sok sikert hozzá. én is estin érettségiztem és azóta már másodéves vagyok az egyetemen. szóval hajrá! ;-)
2010. okt. 10. 08:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, hát én elég öreg vagyok már, úgy hallottam, le lehet tenni az érettségit két év alatt, az jó lenne, de a fősuliból szerintem addigra tényleg kiöregszem. 30 vagyok.

2010. okt. 10. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült még beiratkozni, nem vesztettem egy évet, és meg lehet csinálni két év alatt:)
2010. okt. 12. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!