Valaki íratta már meg szakdolgozatíró céggel a szakdoliját?
Remek... bele se merek gondolni, hogy majd egy olyan építész építi meg a házam, akinek gőze sincs a szakmájáról... egy olyan orvos gyógyít, aki mással íratja meg a szakdolgozatát... és még folytathatnám. Velünk a beiratkozáson közölték, hogy ez főiskola, nem középsuli, nem érdekli az iskolát a kifogások sorozata, nem ők kérték, hogy menjünk, de ha már itt vagyunk, akkor legyünk méltóak arra, hogy azon a főiskolán tanulhassunk.
Nekem nem lenne képem megíratni mással a szakdolgozatomat, szeretem azt a hivatást, amit tanulhatok és számomra nem lesz nyűg megírni azt a dolgozatot.
Akinek meg nyűg, az iratkozzon ki. Ilyen szakemberekre nincs szükség.
NEM akarok állás foglalni:)
Viszont a kérdés nem az volt,hogy nektek mi a véleményetek,hogy erkölcsileg helyes-e,hanem az,hogy MIK A TAPASZTALATOTOK?
Csak ennyit akartam:)
Igen, én pl. mást bíztam meg. De nem céggel, hanem magánszeméllyel írattam - nézegettem a szakdolgozatíró csapatokat, de ez olyan "lelketlen", nem tudom, ki írja, ráadásul a "cég" a közvetítésért nyilván leakaszt valamennyit - nekem sokkal tisztább volt közvetlenül megkeresni valakit és vele megíratni. Maximálisan meg voltam elégedve, megírta a vázlatot, amit én egyeztettem utána konzelensemmel. Végig tudtam kérdezni, így a védésre is fel tudtam készülni. Fizetnem csak utólag kellett, mikor már kész oldalakat kaptam - illetve volt valamennyi előleg a vázlatért, már nem emlékszem pontosan, de nem túl sok. A dolgozat pedig jeles lett.
Most sem döntenék másképp.
A fenti válaszolóknak melyik céggel volt tapasztalata?
Illetve kinek van bármilyen tapasztalata cégekkel?
(Lehet privátban is.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!