Most mit csináljak? Szóljak, vagy lapítsak?
Figyelt kérdés
I. éves főiskolás vagyok, levelezős. A félévben az egyik tárgyból nem mentem el vizsgázni, fel sem jelentkeztem vizsgára. Igen ám, de kaptam egy neptun üzenetet, miszerint "megfelelt" jegybeírás történt arra a bizonyos tárgyra. Nem értem, ez hogy lehet és most mit csináljak?2011. jan. 31. 17:48
1/2 anonim válasza:
Ennyiből erre nem lehet válaszolni, mivel nem tudom, mi ott a rendszer. Nálunk bármi bekerülhet a Neptunba, de ha az indexben nincs benne, akkor megette a fene. Ráadásul nálunk alapból nem is lehet jegyet szerezni kollokviumból, ha az ember nem jelentkezett legalább egy vizsgára, hiába tudjuk le esetleg az osztályozást pl. egy évközi ZH-val.
2/2 anonim válasza:
Szerintem szólj a tanszéken lévő titkárnőnek, mert ha később derül ki, mondjuk, amikor a to-n ellenőrzik a neptunt és az indexet, akkor kiderülhet és akkor talán még nagyobb baj lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!