Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Főiskolába egyes tantárgyakhoz...

Főiskolába egyes tantárgyakhoz hogyan kereshetek rá, hogy milyen könyvek kellenek?

Figyelt kérdés
Most szeretném beadni a jelentkezésem és tudom,hogy tanár függő,hogy ki milyen könyvet ír fel,hogy abból kell készülni,de vhol nem lehet rákeresni egyes tantárgyakra,hogy milyen könyvekből szoktak tanulni? Kidolgozott tételek azok biztos sok mindenhol változnak.
2011. jan. 27. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha most akarod beadni a jelentkezésed, akkor minek kellenek neked könyvek meg jegyzetek?

Majd minden kurzus elején elmondja a tanár, hogy miből kell tanulni, mi a kötelező és mi az ajánlott olvasmány.

Esetleg az egyes intézeteknél ha van kurzusleírás, ott megtalálhatod.

2011. jan. 27. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért,mert dolgozok és nem kapok tanulmányi szabadságot és addig olvasgatnék 1-2 könyvet vmelyik tantárggyal kapcsolatosan. Eléggé félek elkezdeni ígyis és ott lenne a nyaram meg addig kb fél év amíg vmennyire beleszagolnék a dolgokba. Csak ezért!
2011. jan. 27. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Sehogy, csak forumokon esetleg, amihez viszont eha kod nelkul nem fersz hozza...

Szerintem, probald meg felvenni a kapcsolatot egy elsoevessel, az adott szakon, vagy keresd meg a tantervi halot, ott a targyak alapjan mar kereshetsz oktatokra es onnan meg az o honlapjukon a segedanyagokra, amiben altalaban jelolnek forrast, mert felrakjak az aktualis felev anyagat, ahol szinten lathatod, hogy miket/mibol tanulnak a hallgatok.

Legalabbis nalunk(ELTE) igy lehet a legegyszerubben, nem tudom, hogy a tobbi egyetem oktatoi mennyire pakoljak fel az anyagot. Sok sikert!

20/L

2011. jan. 27. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
A tantárgyi adatlapon, illetve leírásnál általában meg lehet találni a kötelező, illetve ajánlott könyveket. Ez szinte minden egyetemen és szakon más. De az első szemináriumon vagy előadáson a tanárok is elmondják.
2011. jan. 27. 19:43
 5/6 czibles ***** válasza:

igazából, ha elmondanád, hogy melyik egyetem, melyik kar, melyik szakja, akkor lehet még itt is tudna valaki valamit mondani.

de amúgy meg a tantárgyi adatlapokat nézd meg (amennyiben elérhető)

2011. jan. 27. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,meg fogom nézni ezeket. Egyébként a Miskolci Egyetemen a Igazgatásszervező szakra szeretnék menni.
2011. jan. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!