Főiskolába egyes tantárgyakhoz hogyan kereshetek rá, hogy milyen könyvek kellenek?
Ha most akarod beadni a jelentkezésed, akkor minek kellenek neked könyvek meg jegyzetek?
Majd minden kurzus elején elmondja a tanár, hogy miből kell tanulni, mi a kötelező és mi az ajánlott olvasmány.
Esetleg az egyes intézeteknél ha van kurzusleírás, ott megtalálhatod.
Sehogy, csak forumokon esetleg, amihez viszont eha kod nelkul nem fersz hozza...
Szerintem, probald meg felvenni a kapcsolatot egy elsoevessel, az adott szakon, vagy keresd meg a tantervi halot, ott a targyak alapjan mar kereshetsz oktatokra es onnan meg az o honlapjukon a segedanyagokra, amiben altalaban jelolnek forrast, mert felrakjak az aktualis felev anyagat, ahol szinten lathatod, hogy miket/mibol tanulnak a hallgatok.
Legalabbis nalunk(ELTE) igy lehet a legegyszerubben, nem tudom, hogy a tobbi egyetem oktatoi mennyire pakoljak fel az anyagot. Sok sikert!
20/L
igazából, ha elmondanád, hogy melyik egyetem, melyik kar, melyik szakja, akkor lehet még itt is tudna valaki valamit mondani.
de amúgy meg a tantárgyi adatlapokat nézd meg (amennyiben elérhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!