Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire értesz egyet azzal,...

Mennyire értesz egyet azzal, hogy egy reál értelmiségi jobban ért (nagy átlagban) a humán tantárgyakhoz, tudományokhoz, mint fordítva?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem teljesen így van, de persze vannak kivételek.
2010. aug. 6. 22:20
 2/19 anonim ***** válasza:
22%
A tudomány tantárgy az nem reál?
2010. aug. 6. 22:29
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem, a társadalomtudományok is tudomány, mégsem kifejezettem reálosak.
2010. aug. 6. 22:30
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

egyetértek teljesen. Hisz a humán beállítottság javarészt azt jelenti h az illető tud "magolni", vagy elolvas valamit párszor és megérti.

manapság azokat becsülik meg akik a magolásra is képesek, illetve reál beállítottságúak.

Én humán vagyok, töri nagyon megy és a földrajz, hisz az egyik csak mese, a másiknál meg nagyjából minden ugyanaz :)

A reál tárgyakkal vagyok gondba, az már kicsit időigényesebb nálam.

2010. aug. 6. 22:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsész vagyok, de egyetértek. A humán dolgok ismerete olvasást igényel, azt pedig egy reálos ember is tud. A reálos dolgokat viszont meg kell érteni, amire nem áll rá mindenki agya, főleg "magától".
2010. aug. 6. 22:41
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
ha töri emeltre készülsz, akkor azért hidd el, édes kevés a magolás, nagyon nem arról szól, mondjuk úgy is meg lehet cisnálni, de vért fogsz izzadni...
2010. aug. 6. 22:47
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

22:38as vagyok

ha nekem írtad a töri emeltet, én nem oda készülök, III. éves jog hallgató vagyok. A törit én világ életembe csak megértettem, különösebb erőfeszítést nem igényelt. Matekkal voltam bajba, az is ment, csak kicsit lassabban, és gyakorlást igényelt.

2010. aug. 6. 22:54
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A volt matektanárom(aki hatodiktól tanított),azt mondta,hogy ő szeretett fogalmazni(helyesen írni már kevésbé).A magyartanárom(aki 5.-től tanított) azt mondta,hogy ő nem szeretett számolni,a halála volt a matek.

Szóval érdekes..

Igaz,hogy a matektanárom az államvizsgás diplomás,a magyartanárnőm meg magyar-töri-etika szakos csak.

2010. aug. 6. 23:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
És a saját példám is a kérdés állítását igazolja.Én is humános vagyok,és a matekot nem értem.Viszont aki meg reálos,az mind azt mondta nekem eddig,hogy ez a magyar de egyszerű..
2010. aug. 6. 23:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Többnyire így van, többnyire.
2010. aug. 7. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!