Mennyire értesz egyet azzal, hogy egy reál értelmiségi jobban ért (nagy átlagban) a humán tantárgyakhoz, tudományokhoz, mint fordítva?
egyetértek teljesen. Hisz a humán beállítottság javarészt azt jelenti h az illető tud "magolni", vagy elolvas valamit párszor és megérti.
manapság azokat becsülik meg akik a magolásra is képesek, illetve reál beállítottságúak.
Én humán vagyok, töri nagyon megy és a földrajz, hisz az egyik csak mese, a másiknál meg nagyjából minden ugyanaz :)
A reál tárgyakkal vagyok gondba, az már kicsit időigényesebb nálam.
22:38as vagyok
ha nekem írtad a töri emeltet, én nem oda készülök, III. éves jog hallgató vagyok. A törit én világ életembe csak megértettem, különösebb erőfeszítést nem igényelt. Matekkal voltam bajba, az is ment, csak kicsit lassabban, és gyakorlást igényelt.
A volt matektanárom(aki hatodiktól tanított),azt mondta,hogy ő szeretett fogalmazni(helyesen írni már kevésbé).A magyartanárom(aki 5.-től tanított) azt mondta,hogy ő nem szeretett számolni,a halála volt a matek.
Szóval érdekes..
Igaz,hogy a matektanárom az államvizsgás diplomás,a magyartanárnőm meg magyar-töri-etika szakos csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!