Ha a vendéglátóiparban szeretnék elhelyezkedni, melyik középiskolába és főiskolába menjek?
Ó Te szegény,én vendéglátós vagyok,pincér,és mostanra már nagyon tele van a hócipőm vele,jól gondold meg!
26/N
Hát én a Xántusba jártam, az idegenforgalmi középsuli, és ott tanulsz vendéglátást. Ja , és elég jó híre van....
Főiskola pedig BGF, Corvinus, BKF meg van még pár nem túl neves főiskola...BGF-et vagy Corvinust ajánlanám..
első válaszoló: kösz a semmit!
második válaszoló: valószínűleg jól meggondoltam, mivel szeptembertől fogok előkészítőre menni -.-" jah, és bocs, de nem kell a sajnálkozásod! -.-'
harmadik válaszoló: nagyon szépen köszönöm az egyetlen értelmes, hasznos választ :) utána fogok nézni ezeknek a suliknak, még egyszer köszönöm :)
Éljen a Xántus!! :) Én is oda jártam! De azt tegyük hozzá, hogy fizetős, most már talán hatvanat is elkérnek egy félévért.. Viszont tényleg jó suli, neve is van! Van még a VIK, nem ajánlom, gyenge suli, rossz helyen, a társadalom alsóbb rétegéből rengetegen vannak, és még fizetős is. Ezen kívül Dobos C. József, Gundel Károly, bár ezek szerintem inkább hasonlítanak a régi szakmunkásképzőre. Hogy ezen felül milyenek, azt nem tudom.
Felsőoktatás: én most a BGF padjait koptatom, nem rossz, viszont a bürokrácia egy agyrém! Corvinus nagyon nyersen adja elő a dolgokat, sokat kell tanulni, és nagyon kevés a gyakorlat. Van még a Szent István, jókat hallottam róla. Szép környezet, családias légkör, kb mint középiskolában, a tanárok sokmindent elintéznek, nem Neked kell utánajárni. A többit én személy szerint azért nem ajánlom, mert a turizmus-vendéglátósokból Dunát lehet rekeszteni, és egy állásinterjún az előbb említett iskolákban végzettek sokkal előrébb kerülnek, mint egy Kodolányis pl.
Jó keresgélést!
23:15 vagyok
Az szép, én tavaly végeztem a Xántusban és akkor még 50-et kértek....az 5 év alatt amíg odajártam csak 5000-et emeltek rajta, most meg egyből 10-et?:O
Mondjuk szerintem akkor is megéri oda menni, mert tényleg jó iskola...
Én is tavaly végeztem :D még a végén kiderül, hogy osztálytársak voltunk ;)
Egyébként nekünk akkor már nem emeltek, de az alsóbb évfolyamokon igen.
És a mi időnkben valóban megérte oda járni, az új igazgató óta volt egy kis minőségi romlás, de még így is magasan a legjobb idegenforgalmi középiskola!
hohó, még a végén kiderül, hogy legjobb barátok voltatok ;)
köszönöm a jó válaszokat :)
14:02 tűnés innen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!