Anyukám kiírathat a suliból ha még egy hónap kell hogy 18 legyek?
Átíratni arra az egy hónapra. Te se gondolod komolyan? Meg remélem ők se fogják így gondolni. Tök mindegy úgyse megyek be. Ha betöltöm a 18-at felnőttképzésen fogok részt venni.
Nincs értelme hogy erre az egy hónapra átpakoljanak egy másik suliba.
De, komolyan gondolom, hogy irasson át erre az egy hónapra! Nagyon is.
Már csak azért is, mert azt is meg kellene tanulnod, hogy nem minden közösség készít ki. Igen, naná, hogy végigcsinálnám- és csináltam is!- amit elkezdtem.
Leérettségiztem az új iskolámban. Nem a tanulás elől menekültem el, hanem az akkori iskolámból ez kettő.
Kérdés, hogy Te mit vársz el magadtól.
Megteheted, hogy haza menekülj az iskolából, "úgysem járok be" jelszóval, de tudod, akkor nagyon-nagyon gyenge emberke vagy így 18 évesen, ha egy új közösségben sem óhajtod befejezni ezt a pár hónapot...
Látom könnyen ítélkeztek, csak azt nem tudom mi jogon? Nem tudjátok miken mentem keresztül éveken át. Milyen érzés minden este remegve gyomorgörccsel lefeküdni éjszaka sírva ébredni. Lehet hogy ti erősek vagytok de én nem vagyok az.
Ez van, attól még nem biztos hogy nem lehet egy szakmám vagy bármim. Elvégezhetem gyorstalpalóin vagy estin is.
Kérvényezd, hogy magántanuló légy. Így csak vizsgázni kell bemenned. Mellesleg felnőttképzésen csak érettségivel vehetsz részt. Hidd el, jobb ha most befejezed, később, munka mellett nem olyan egyszerű. Anyukám is most készül estin az érettségire, alig van ideje, és nagyon fáradt.
Másrészt, ha négy éve húzódik a dolog, nem értem, miért nem léptetek előbb. A tankötelezettség pedig az adott félév végéig tart, tehát nem csak egy hónapod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!