10 hónap alatt biológia középszintű érettségi sikerülhet 90% fölött?
Azért itt is elég nagy a színvonal!!!
Spec. irodalmas vagyunk, és a tanárunk, aki a biológia-kémia tagozat fejez, ugyanazokat a dolgozatot íratta meg velünk, mit a bioszosokkal, úgy, h ők 1 évvel többet tanulják a bioszt mint mi, és heti 4 órával többen!
És olyan dolgozatot írat az a tanár, h keresztbe áll a szemed! És a nem tanultam semmit, azt értsd is úgy! Csak annyi, amennyi órám rám ragadt! Jók a képességeim, nem kell délután is ilyenekkel foglalkozzak, csak ritka esetekben.
Ami meg azt illeti, hogy miért nem tudom összehasonlítani a kémiát a biosszal... Sok embertől hallottam, h bioszból érettségizni öngyilkosság. Lehetsz akár milyen jó, de annyira széleskörű tudást igényel, hogy bőven lehetnek benne buktatók. Ezért nem említem a kettőt egy lapon! A biológia sokkal szerteágazóbb, mint a kémia.
Az osztálytársaim 70%-a a fent írtak miatt mindig a bukás és a kegyelem kettes miatt van.
A tanárunkat úgy képzeld el, h tankönyvet nem rendel nekünk, csak az van amit órán leírsz. És olyan tetemes mennyiségű az órai anyag, hogy félévente 2 nagy spirál füzetet teleírunk! A tz-ben meg adja a növényazonosításos, meg miegymásos feladatokat, de azokat meg honnan tanulod meg, ha nincsen tankönyved?
Erre: ott az internet és a könyvtár!
Az osztálytársaim vért izzadnak a biológia miatt, pedig minden nap előveszik sepc. irodalmis létükre! Rengeteget tanulnak! És a tanár meg erre ilyen kérdéseket ad javító feleletkor:
Picasso: Vénusz születése c. festményén milyen kagyló látható?
Válaszadók 99,9%: fésűkagyló - a képen valóban ez van
A helyes megoldás: egyik sem, mert a fent említett festményt nem Picasso, hanem Boticelli festette.
Sorra ilyen kérdéseket ad! Otthon meg röhög a markába.
És ezek után senki ne mondjon semmit az iskola színvonaláról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!