Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy hetekig tanultatok egy vizsgára és mégsem sikerült? (főiskola/egyetem)

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy volt. És ez nem a tehetség vagy az érzék hiánya.

Hanem megint van olyan tantárgyam amiből nem tudom miből kell készülni mert a tanár 2 óráig beszélt a semmiről (tételsorból van vagy 5 féle, gyakorlatilag az egész könyvet tudni kell amiből az egyetemeken tanulnak nappalin). És ha nem nappalis vagy hanem levelezős akkor sokkal nehezebb mert nappalin több lehetőséged van az órákon résztvenni, de nekünk kb. 1 hónap alatt kéne egy 3-as tantárgyat megtanulni csak olvasással, ami eleve lehetetlenség. A tanár úgy kezdte az órát hogy 70-80% a bukási arány..na, a hangulat már megvan.. és akkor még a vizsgák kiírásáról nem is beszéltem..

Szóval vannak olyan tárgyak ahol ha megszakadsz sem tudsz (elsőre) átmenni. Minden főleg tanárfüggő.

2010. dec. 15. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!