Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy hetekig tanultatok egy vizsgára és mégsem sikerült? (főiskola/egyetem)

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ajjaj, hol élsz te ???? Ez egyáltalán nem ritkaság. Hogyne lett volna. Nemzetközi jog, Pénzügyi jog, és még folytathatnám...
2010. dec. 14. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb amit viszgára tanultam egy hét volt.

Kettest kaptam elsőre, de nagyon örültem neki, mert olyanokkal vizsgáztam akik már negyedszer, vagy dékánival mentek neki újra a vizsgának.

Az a tapasztalatom, hogy ha becsületesen felkészülök egy vizsgára, még ha nincs is szerencsém a tanárral vagy a tétellel azért az elégséges összejön, de a jobb gyakoribb.

2010. dec. 14. 20:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Oké de én több mint 3 hetet tanultam a vizsgára....a többiek meg csak a hétvégén.
2010. dec. 14. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Itt jön elő, hogy kinek van valóban esze vagy érzéke egy adott szakmához/diplomához.

Én se tanulom hülyére magam, pedig két suliba járok egyszerre. Mégsincsen panasz a tanulmányi eredményemre.

2010. dec. 14. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem tedd túl magad rajta:) Mindenkivel előfordul és amúgy mindenkitől lehet olyat kérdezni, amit nem tud. Csak peched volt. (Minden vizsga attól függ mit kérdeznek)

Majd legközelebb 5ös is lehetsz, csak ne add fel:)

2010. dec. 14. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Második 8mérnöki9 diplomámat csinálom,van tapasztalat bőven

vizsgák nagy részére ha bejárogattam órára,és volt vmi jegyzet,akkor 2-3 nap (napi 3-4 óra) elég volt a ketteshez...

DE

volt egy tárgyam,amit 5x kellett felvennem, a 12.alkalommal lett meg...nem nem tudtam az anyagot,mert már azt is tudtam hogy a könyveb hol van betűhiba,hanem a tanár direktbe nem egyértelműen kérdezett,(sőt,végzés előtti félévben megmondta ha rajta mulik nem lesz diplomám...rektori engedéllyel bizottság előtt vizsgáztam le)

meg volt olyan tárgy,aminél zh-k saját kútfőből tanulás nélkül 5-ös,vizsgára meg tanultam és 1-es...

nyugi,mindenki túléli...

mi leszel ha nagy leszel?

2010. dec. 14. 20:42
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Mi ez a tantárgy, ha nem vagyok indiszkrét? Amúgy ez, hogy más pár napot készült, te meg sokkal többet, ez azt is jelentheti, hogy más okosan készült, tudta mi a lényeg, te pedig nem. Én pl. viccesen vagyok, egyetemen eljutottam a végére, úgy hogy minden kreditem megvan, 3 tárgyam volt, amit kétszer kellett felvennem, ami szerintem nem sok, főleg, hogy ebből 2 nem annyira fontos tárgy nagyon nem törtem magam. De még van egy vizsgám, amire már sokadszor megyek, rengeteg készüléssel, egyelőre semmi eredménnyel. EZ főleg azok után szar, hogy nem az van, hogy kibuktam az elején, vagy az, hogy az elején nagyon nem ment, és akkor váltok, hanem most a vége nem akar sikerülni. Szóval persze, hogy előfordul.
2010. dec. 14. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Nyelvszakon vagyok, egy nyelvtudománnyal kapcsolatos tárgyról van szó.
2010. dec. 14. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Sőt továbbmegyek, nálam az a durva, hogy nekem ez a vizsga/szigorlat 5 tárgyból van, ami nem akar sikerülni. Na most az alaptárgyak elsőre meglettek, csomóan voltak a szakon, akiknek harmadik nekifutásra lett meg, én meg talán picit jobb érzékkel voltam megáldva, ezért nekem összejöttek a dolgok. Most mi van? Aki háromszor hallgatta végig, az most emlékszik a feladattípusokra, és most ez nála jól jön ki, mert szigorlatnál hiába vagyok úgymond kreatív, olyan nagy az anyag, hogy nem jön ki. Viszont akik többedszerre csinálták meg, olyan alaposan átrágták a dolgokat, hogy nekik már sikerült, mert ha nem is értik, de emlékeznek:) szóval ez nem feltétlenül a tehetség kérdése.
2010. dec. 14. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Egyszer nem sikerült egy vizsgám, de arra nem is készültem.
2010. dec. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!