Veletek volt már olyan, hogy hetekig tanultatok egy vizsgára és mégsem sikerült? (főiskola/egyetem)
A legtöbb amit viszgára tanultam egy hét volt.
Kettest kaptam elsőre, de nagyon örültem neki, mert olyanokkal vizsgáztam akik már negyedszer, vagy dékánival mentek neki újra a vizsgának.
Az a tapasztalatom, hogy ha becsületesen felkészülök egy vizsgára, még ha nincs is szerencsém a tanárral vagy a tétellel azért az elégséges összejön, de a jobb gyakoribb.
Itt jön elő, hogy kinek van valóban esze vagy érzéke egy adott szakmához/diplomához.
Én se tanulom hülyére magam, pedig két suliba járok egyszerre. Mégsincsen panasz a tanulmányi eredményemre.
Szerintem tedd túl magad rajta:) Mindenkivel előfordul és amúgy mindenkitől lehet olyat kérdezni, amit nem tud. Csak peched volt. (Minden vizsga attól függ mit kérdeznek)
Majd legközelebb 5ös is lehetsz, csak ne add fel:)
Második 8mérnöki9 diplomámat csinálom,van tapasztalat bőven
vizsgák nagy részére ha bejárogattam órára,és volt vmi jegyzet,akkor 2-3 nap (napi 3-4 óra) elég volt a ketteshez...
DE
volt egy tárgyam,amit 5x kellett felvennem, a 12.alkalommal lett meg...nem nem tudtam az anyagot,mert már azt is tudtam hogy a könyveb hol van betűhiba,hanem a tanár direktbe nem egyértelműen kérdezett,(sőt,végzés előtti félévben megmondta ha rajta mulik nem lesz diplomám...rektori engedéllyel bizottság előtt vizsgáztam le)
meg volt olyan tárgy,aminél zh-k saját kútfőből tanulás nélkül 5-ös,vizsgára meg tanultam és 1-es...
nyugi,mindenki túléli...
mi leszel ha nagy leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!