Mit csináljak hogy csak ötöseim legyenek?
Figyelt kérdés
jól tanulok,4eseim és ötöseim vannak,de egyszerűen depressziós vagyok ha kapok egy négyest. nem tudom mit csinálok rosszul.2010. dec. 13. 16:33
1/4 anonim válasza:
Tanulj még egy kicsit többet. Amit meg kell tanulni, azt csak le kell ülni és addig tanulni, amíg a fejedbe megy. Ha viszont valamit meg kéne érteni és nem érted, akkor óra után menj oda a tanárhoz és kérd meg, hogy segítsen, mert nem érted. De a legjobb, ha óra közben is jelentkezel, hogy mondja el még egyszer.
2/4 anonim válasza:
Szerintem azt csinálod rosszul, hogy nem tudod elfogadni a négyest, pedig az "jó". Nem leszel mindig színötös, csak belebetegszel.
3/4 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Én is az voltam, mégsem betegedtem bele. :)
4/4 anonim válasza:
Tanulj!
Amúgy a többiek nem nagyon szeretik az ilyeneket szerintem szánalmas hogy depressziós vagy a 4es miatt van aki a 2esnek is örül persze az se jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!