Magyar emelt szintű érettségiben benne lehet a Vuk? Mik azok a köt. Olvasmányok, amik kizártak, hogy egy emeltben benne legyenek? Hol tudom visszanézni az eddigi magyar emelteket?
Mik azok a köt. Olvasmányok, amik kizártak, hogy egy emeltben benne legyenek?
Kötelező de kizárt hogy benne legyen?Van ugy pár milliárd ilyen kötelező de nem kötelező könyv...
+ KI MONDTA,HOGY MOST FOGOK ÉRETTSÉGIZNI??!!!AKKOR HONNAN VESZED?!
Tehát a magyar kötelező olvasmányok közül mik azok amik nem lehetnek benne?Tehát én a Vukot eléggé dedósnak találom,az Emilt is,akkor ezek végül is nem nagy valószínűséggel lehetnek benne,nem?
Igen, benne lehet a Vuk. Meg a Piroska és a Farkas is... De lehet hogy a Féllábú ólomkatona lesz, nem tudom.... Komolyan, honnan vetted, hogy benne lehet? =).
Inkább valami olyanban gondolkodj, mint a Háború és béke... Meg Jókai regények, ha magyar íróknál maradunk. De ha emelt magyar szóbeli előtt itt kérdezed meg, roppant felkészült gyerek lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!