Magyar emelt szintű érettségiben benne lehet a Vuk? Mik azok a köt. Olvasmányok, amik kizártak, hogy egy emeltben benne legyenek? Hol tudom visszanézni az eddigi magyar emelteket?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 18:09
21/22 anonim válasza:
bocsi,de sztem 13 évesen még fel sem fogod,h mit akarsz vállalni.egy magyar emelt szint nagyon nehéz,vannak olyan könyvek amikről még némely tanár sem hallott.az a plussz 30 pont sztem nem ér meg ennyit.azt tényleg csak olyan tegyen aki full kitünő magyarból (nem általánosba) és mindent elolvas és mindenre emlékszik is.
22/22 A kérdező kommentje:
Írtátok néhányan,hogy ez egy 13 évesnek buta kérdés.Nem lehet tudakozódni?Nem lehet érdeklődni?Miért ne foglalkozzak ezzel?Engem érdekel!Tudom,hogy nem nyolcadikban lesz az érettségi,ezzel tisztában vagyok.
Nem kell több válasz,köszönöm!!!
2010. jún. 25. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!