Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar emelt szintű érettségib...

Magyar emelt szintű érettségiben benne lehet a Vuk? Mik azok a köt. Olvasmányok, amik kizártak, hogy egy emeltben benne legyenek? Hol tudom visszanézni az eddigi magyar emelteket?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 18:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja valóban,vannak ezek az at/et/ot stb... toldalékok.:)
2010. jún. 24. 18:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha most voltál hatodikos akkor mi a túrót érdekel az emelt magyar érettségi? Gyakorlatilag még azt sem tudod,hogy mi az a magyar irodalom, ennek következtében a kérdés lényegében értelmetlen. De hogy a kérdésedre is válaszoljak a Vuk tuti nincs benne, de a helyedben már most elkezdeném olvasni a Bűn és bűnhődést. Ja és a legnagyobb bunkóság amit neten el lehet követni az ORDÍTÁS, ezt kérlek legközelebb mellőzd.
2010. jún. 24. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
Ja, hogy hatodikos vagy =). Értem... Akkor ne vedd a szívedre :=). Viszont tényleg, akkor ilyenben gondolkodj, mint Háború és béke, Jókai regények, stb, stb, én középszinten érettségiztem 2006-ban, csak találgatok =).
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem,nem érettségizem,13 éves vagyok!
 15/22 A kérdező kommentje:
(Az előző kommentemet még az első oldalra akartam volna írni)
2010. jún. 24. 18:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

nesze;)

[link]

idei tételsor.

2010. jún. 24. 18:30
 17/22 A kérdező kommentje:
Bocsi,de amit az első válaszolóm írt,arra csak így lehet reagálni.Nagy bunkó,olyat állít,amire még csak bizonyítéka sincs,de nem az volt a bajom,hogy kimondta,hanem,hogy ilyen stílusban közölte.+ nem értem,hogy mi a baj a nagy betűkkel,(senki nem hallja,nem sértő,nem bánt feltétlenül),és ez is csak a figyelem felkeltés része,a fontosabb címeket az újságokban is nagy betűkkel írják,a hirdetéseket is.Nem értem,hogy az emberek többsége miért van ezért úgy oda...(ezt nem sértésnek vagy utalásnak szánom)
2010. jún. 24. 18:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Van részletes vizsgakövetelmény emelt szinthez is.

om.hu-n fent van.

2010. jún. 24. 18:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Alsó tagozatos olvasmány biztosan nem lesz benne, inkább középiskolai olvasmányokra számít. De felső tagozatos olvasmány előfordulhat, amikor én érettségiztem volt a János Vitézre vonatkozó tétel. (amit nekünk 5.-ben kellett olvasni)
2010. jún. 24. 18:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségi nem véletlenül 12. végén van, és nem 8. végén. Nem fognak általános iskolai kötelezőket beletenni semmiféle érettségibe. Majd ha 9.-es leszel, gondolkodhatsz ilyeneken. Azért érzed te is remélem, hogy ez egy elég buta kérdés volt.
2010. jún. 24. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!