Delavega kérdése:
Szerintetek ez igaz vagy kamu?
Figyelt kérdés
"Táncosnő"
Milyen irányban forog a táncosnő a lenti képen? Az óramutató járásával megegyezően vagy azzal ellentétesen?
Amennyiben az óramutató járásával megegyezően látja forogni a táncosnőt, a jobb agyféltekéje a dominánsabb, azt használja jobban.
Ellenkező esetben, tehát amennyiben az óramutató járásával ellentétesen látja forogni, a bal agyféltekéje a dominánsabb.
Erős koncentrációval meg lehet fordítani a táncosnő forgását.
2010. nov. 30. 11:40
1/13 anonim válasza:
Akkor nézd úgy, hogy nem akarod megforgatni, akkor is egy idő után a másik irányba forog. Ez trükk, nem varázslat de főleg nem tudomány.
2/13 anonim válasza:
Sztem a magyarázat része nem igaz. A legtöbb embernek mindkét irányban forog:) Pl nekem is:D Arra forog, amerre szeretném:)
3/13 Nostro the overlord válasza:
5 percet játszottam vele hát nekem már a végén minden irányba forgott :D
4/13 anonim válasza:
Nem értem, ez csak egy irányban forog, mégpedig balra, óramutató járásával egyezően. :D
5/13 anonim válasza:
Utolsó: Mivel ez csak egy vetület, a nő mindkét irányban tud "forogni". Ha sokáig nézegeted, ügyeskedsz, akkor a másik irányba is forogni fog.
6/13 anonim válasza:
Elszédültem... de csak balra forog. nekem.
Egyébként szerintem kamu a szöveg..
7/13 anonim válasza:
Ááá, már jobbra is. :D Érdekes. :)
8/13 anonim válasza:
Bármerre tudja az ember forgatni minimális gyakorlással, nem kell ehhez "erős koncentráció", maximum néhány embernél, akiknek nagyon ráállt a szemük az egyik irányra. Természetesen a magyarázat hülyeség.
9/13 anonim válasza:
Úgy van beállítva, hogy egy idő után automatikusan lábat vált és megfordul. így van beprogramozva, csak annyira nézed, hogy elhiszed, hogy te fordítottad meg.......
10/13 anonim válasza:
Utolsó: nem. Már leírtam, hogy miért van.
Nincs beprogramozva. Ha a tesóm meg én ránézünk EGYSZERRE, akkor is két irányba látjuk forogni. Persze az irányát is meg tudjuk változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!