Mi abban a meglepő, hogy a mai fiatalok Egyetemre akarnak menni? Mert.
Mert látták a szüleiket, nagyszüleiket, egyéb embereket akik a gyárakban, földeken, építkezéseken látják, hogy semmi pénzért sokat kell dolgozniuk. Mindenki jobb életkörülményeket, jobb fizetést akar kapni. Ezért senkit sem lehet megvetni.
A másik, hogy a diploma már szinte társadalmi elvárás.
Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:35
Én ezt nem értem! Engem lepontoztok, az utánam következőt, aki ugyanazt mondja csak némi kiegészítéssel meg 100%-ban hasznosnak találjátok! -.-
Egy dolog az, hogy mit akarsz, és más az, hogy mit kapsz meg.
Keményen szigorítani kéne az egyetemi felvételi rendszert, mert nevetséges, hogy írni-olvasni normálisan nem tudó emberek bekerülnek egyetemre, főiskolára, és ezért még pluszpontot is kapnak.
Hülyék mit akarnak egy diplomával? Ha nincs kapcsolat és származás, úgyis csak droidok lesznek.
Két felső fokú nyelvtudással többet lehet keresni.
Két diploma egyike kell külföldre is, ezzek az orvosi és az egyetemi mérnöki.
Egy jó szakmával kint egy hónapban annyit keres, mint itt egy diplomás kapcsolat nélkül negyed- vagy félév alatt.
"Egy jó szakmával kint egy hónapban annyit keres, mint itt egy diplomás kapcsolat nélkül negyed- vagy félév alatt."
Ugyanez igaz a diplomásokra is.
Az okosság nem attól függ, hogy ki diszes, meg ki nem. Érdekes dolog ez, mert egyik területen nem működnek jól, pl. matek, de másikon igen, pl. nyelvek.
Ma is van, ahol kizáró ok a diszesség, pl. ZMNE.
"egyébként árja vagyok, ha már itt tartunk"
Miért lennél árja. Azok nem a németek? De amúgy ez mekkora hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!