Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megteheti azt a tanár hogy 2...

Megteheti azt a tanár hogy 2 órából mind a 2-ből írunk, vagy hogy mind a 2 órán ugyanaz felel?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:14
1 2
 1/15 anonim válasza:
77%
Igen meg, de azt leirhatad volna hogy hanyadikos vagy..
2010. nov. 18. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Megteheti.
2010. nov. 18. 19:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg persze igaz h állati nagy szemétség de meg! Nálunk például 2. középiskolában az egyik tanárral két óránk volt egymásután az egyiken írtunk egy ellenőrzőt ,a tanár tudta h az egyik lány nemtanult és hogy nemtudta az ellelnőrzőt és azt is h arra egyest fog kapni,mégis amikor másodikórán feleltett őt szólította fel,és az ellenőrző anyagait kérdezte és így mégegy 1-est kapott.
2010. nov. 18. 19:30
 4/15 A kérdező kommentje:
7.-es vagyok.
2010. nov. 18. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
hát sajnos a tanár mindent megtehet...de ha van egy kis jóérzés benne akkor nem sanyargatja a gyerekeket. Viszont a gyerekek is kegyetlenek...sosem mondják el ha ők is hibásak lennének.
2010. nov. 19. 20:43
 6/15 anonim válasza:
100%
Megteheti. Így legalább rákényszerít arra, hogy tanulj. Nem csak jogaid vannak, hanem kötelességeid is.
2010. nov. 20. 03:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Megteheti, engem is feleltettek 8.ba egymás után 3 órán, mert dupla magyar aztán történelem volt ugyan azzal a tanárral.......

Az volt csak a kicseszés......

2010. nov. 20. 10:53
 8/15 anonim válasza:
100%
megteheti persze, ennek az az előnye, hogy legalább jobban készülsz, viszont hátránya, hogy el megy a kedved a tanulástól. Én is így jártam, 6-ban kifogtam egy olyan töritanárt, aki első órán szeptemberben dolgozatot íratott az 5-es évszámokból, nekem és még akiknek egyes lett szinte minden órán feleltünk, na azóta utálom a történelmet, most meg hiába van jó tanárunk, egyáltalán nem szeretem, így nincs is sok kedvem tanulni rá, de az érettségi miatt muszáj, neked is azt javaslom, hogy inkább tanulj minden órára, nehogy megutáld azt a tantárgyat és később gondjaid legyenek vele, mint nekem :(((
2010. nov. 21. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
miért ne tehetné meg, egy szabály van az ilyesmikre vonatkozólag, hogy 1 nap maximum 3 osztályszintű dolgozatot írathatnak, de ebbe a felelés nem tartozik bele...
2010. nov. 22. 16:49
 10/15 kiqu válasza:
Úgy tudom, hogy alsó, és felső tagozatban egy témazárót lehet íratni egy nap. A kis dolgozatokat (írásbeli felelés stb.) már annyit íratni, amennyit csak akarnak, illetve az feleltetnek, akit csak akarnak. Ha jól tudom, akkor ez le van fektetve az iskola SZVSZ könyvébe. Minden iskolában kellene DÖK. Ha van az osztályodnak DÖK-öse, akkor kérdezd meg tőle, hogy ő ezt hogy tudja...
2010. nov. 23. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!