Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bejön az egyetemi fiatal tanárom?

Bejön az egyetemi fiatal tanárom?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, harmadéves egyetemista. Lett egy számomra nagyon jóképű gyakorlatvezető tanárunk, ő 26 éves, csak ebben a félévben kezdett el tanítani, nem tudom, később fog -e. Azóta ismerősök vagyunk fb-n, bekövetett az instán és szívezte az új posztom, ezt vegyem kezdeményezésnek? Persze nem gondoltam még bele semmit:) de mit gondoltok? Egyáltalán ,,szabad" megismernie egymást egy egyetemi tanárnak, és hallgatónak?

tegnap 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Ne vedd. Kolléga.

Már csak azért sem, mert nem csak téged szívecskézett az egyetemen.

Vadászik.

Legél te ebben nagyon biztos.

tegnap 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Ő a tanárod. Semmi ilyen álomba ne ringasd magad, amíg nem végzel az egyetemmel.

Pláne hogy igen, kitudja, hogy a többi lány képét nem szivezgeti-e be. Ez nagyon "emberfüggő", van aki annyira visszaél a helyzetével, hogy minden lánynál ily módon "kezdeményez".

tegnap 18:29
 3/4 A kérdező kommentje:
A szakomról senki mást nem jelölt/követett be.
tegnap 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen szak, mennyi féléved van még hátra, de ha kölcsönös és valós az érdeklődés, akkor várni kell. Ne amíg még diák vagy.
tegnap 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!