Hogyan lehetne kialakítani olyan stratégiát, hogy
mindenből csak 2-essel menjek át az érettségin?
Figyelt kérdés
A háttere ennek az egésznek az, hogy engem nem érdekel a tananyag, nem akarok feleslegesen tanulni. Nem akarok 4-es, 5-ös érettségit írni, mert nem akarok egyetemre menni, szóval kidobott idő, ha annyit tanulok, hogy jobb jegyet kapok.
Kizárólag a 2-es érdekel, minden tantárgyból, hogy elégségesre teljesítsek.
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy CSAK annyit tanuljak, amennyi a 2-eshez elég?
Van erre valami módszer?
tegnap 13:28
1/8 anonim válasza:
Szóbelihez kb. 10-15 mondatra rövidíts minden tételt.
tegnap 14:11
2/8 anonim válasza:
Azért elég hülye startégia, mert ha 2-3 év múlva meggondolnád magad, sehová nem tudsz továbbmenni. (Habár ilyen hozzáállással elég lesz neked a segédmunka vagy a gépsor is)
tegnap 14:19
3/8 anonim válasza:
Hát, ja... Érettségi után én sem akartam menni egyetemre, 5 év után meg már igen, és fizethettem a borsos árat érte.
tegnap 14:22
4/8 A kérdező kommentje:
Nem fogom magam meggondolni.
Csak az érettségi bizonyítvány kell, de az is csak azért, hogy ne nézzenek hülyének.
tegnap 14:29
5/8 anonim válasza:
Ezt nem tudhatod előre, mindenesetre remélem, szakmát fogsz tanulni akkor. Szerintem próbáld minél rövidebben és lényegre törőbben memorizálni az anyagot, az nem túl nagy erőfeszítés.
tegnap 14:31
6/8 anonim válasza:
Hát az a baj hogy már most tudsz valószínűleg annyit hogy meg tudd írni hármasra-négyesre ha írhatsz az oldalra ki kérdést, azaz elmúltál 16.
Egy 8. osztályos is tudná legalább hármasra. Csak szövegértés az egész, mivel eléd rakják a fv. táblázatot, szöveggyűjteményt, forrást, szótárt, térképet, anyámkínját, csak ki kell másolni.
tegnap 14:36
7/8 anonim válasza:
A kettes azért problémás szint, mert könnyen lehet elégtelen. Inkább a közepes szintet célozd meg.
tegnap 15:17
8/8 anonim válasza:
Első körben írj meg egy pár korábbi évi érettségi feladatsort. Ha azokon magabiztosan megy a 2-es (matekon legalább 25 pont, a többin legalább 35 pont), akkor nagyon nem kell azokból készülnöd. A szóbeliken legalább 5 pontot el kell érned minden tárgyból, HA a fenti 35 pontok megvannak, azokat nem olyan bonyolult onnantól kezdve összeszedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!