Ajánlanátok nekem középkorúakat (45-50 év) is emelt szintű érettségérie/felvételire felkészítő matematika/fizika tanárt?
Figyelt kérdés
Szeretnék levelező rendszerű villamosmérnök képzésre jelentkezni. 47 éves vagyok, most van rá időm és pénzem, hogy tanuljak, de "megöregedtem". Szeretnék felkáészülni arra, hogy eséllyel felvételizhessek és tanulhassak mérnöknek. Ha van vagy volt valaki hasonló helyzetben és meg tudná osztani a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném.febr. 9. 20:01
1/1 anonim 

válasza:

Én kiirnám helyi csoportba, így , hogy felnőttet, emelt érettségire felkészítő tanárt keresek vagy a facebookon online tanár, korrepetálás, magántanár, hasonló csoportokat keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!