Hogy működik ez a felvételi követelményeknél?
Figyelt kérdés
Vegyészmérnökire szeretnék menni a felvételi követelményeknél pedig azt írták, hogy matek és fizika vagy kémia vagy biológia vagy szakmai tárgyak, de lehet még volt több is felsorolva. Ezek közül megvan nekem a matek és a biológia. A kérdésem pedig pontosan az lenne, hogy ebből a két tárgyból csak meg kell lennie az érettséginek, vagy ezekből is számolják a pontokat és ez alapján derül ki, hogy felvételt nyertem-e?ma 09:51
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
ma 10:48
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem most érettségiztem, ezért egyvalamit még szeretnék kérdezni. Ezeket még duplázzák a jelentkezésnél, ha úgy jobb az eredmény ugye?
ma 10:57
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
ma 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!