Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori 30 órával...

Mennyire gyakori 30 órával forgalmi vizsgát tenni?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy előtte nem vezetett az egyén?
tegnap 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem
tegnap 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem jellemző, ÁKÓ-ra ha rákeresel vannak ilyen statisztikák, hogy mennyi órát vezetnek sikeres vizsga előtt X időszakban Y autósiskolánál.

Többnyire az átlag inkább 40-45 óra körül mozog és ebben benne vannak azok akiket a rokonság, barátok segítettek az alapokkal (indulás, megállás, kormányzás, legalább váltani kettesbe). Nincs külön felmérés hogy ki az aki tényleg nulláról kezdte, de logikusan nem az megy át könnyebben aki kevesebbet tudott gyakorolni.

Biztos vannak akik azért összehozták, néhányan nagyon könnyen ráéreznek, de ha előtte se vezettél és órák közt sincs lehetőséged gyakorolni inkább úgy készülj hogy +10 óra.

tegnap 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
nEM GYAKORI. éN ANNO ÁTMENTEM 30-CAL IS, A LÁNYO4 40-ET VETT ÉS AZ APUKÁJA MÉG KÜLÖN IS TANÍTOTTA. A lányom barátnője már vagy 60 órát vezetett, de még mindig nem megy vizsgára. Szóval elég változó. Függ az oktatótól is.
tegnap 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én 35 körül vezettem amikor másodjára sikeresen átmentem, de igazából ment volna elsőre is 30 óra után, csak 50 fok volt és nem bírtam koncentrálni a végére. Második alkalommal reggel vizsgáztam, még volt némi levegő, hibapont nélkül átmentem.

Vezettem azelőtt családtag mellett, de nem sokat és nem is ment valami jól velük a dolog.

ma 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!