Gyakori még a forgalmi vizsgán a boríték?
Több haverom is említette, akik nem rég szerezték a jogosítványuk, hogy mennyi pénzt adtak át a vizsgabiztosnak a sikeres vizsga érdekében.
Tudom, hogy régen "könnyebb" volt megszerezni a jogsit, ez a módszer ma is gyakran létezik?
Én úgy tudom, hogy Debrecenben nem. Mikor én vizsgáztam pár éve, akkor mondta az oktatóm, hogy kiírtották az összes olyan vizsgabiztost, aki ilyeneket elfogadott. Aztán nem tudom, ez mennyire igaz, de amikor én vizsgáztam, akkor elég sz-patósak voltak a vizsgabiztosok.
Hallottam olyanról, aki 6-odjára ment át, szerintem ha le lehetett volna fizetni őket, lefizette volna.
Nekem az oktatóm, mikor erre rákérdeztem azt mondta meg ne próbáljam,ebben a városban nem megy ilyen. :D Mondjuk nem volt szándékomban, csak mindenki piszkált hogy fizessek, különben ùgyis megbuktatnak elsőre...
Sikerült amùgy simán elsőre. :)
Szeged
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!