Mennyire gyakori az, ha valaki kenőpénz nélkül ment át a legelső forgalmi vizsgán? Volt már ilyen?
Kamu a kenőpénzes sztori, nem kell mindent elhinni. Nem mondom, hogy nincs, de leginkább azok tolják, akik elsőre elhibáztak, nem ismerik be és arra fogják, hogy biztos kenőpénzt várt a vizsgabiztos.
Ha tudsz vezetni és nem hibázol, akkor átmész. Ha nincs mit behúzni a hibalapra, akkor nem is lehet mivel megbuktatni.
Hiába okoskodsz, ilyen nincs, csak egyesek ezzel takaróznak.
Azt hidd el, amit NEKED mond az oktató, a "Pistitöl hallottam, hogy valaki modta neki, hogy az oktató azt mondta" nem hiteles infó
Csak az életképtelenek, akik nem tudnak megtanulni vezetni, azok terjesztik ezt.
Nyilván akad egy-két korrupt ember, mert hol nem akad, de ha olyat akarsz korrumpálni, aki tisztességes, akkor jogsid ugyan nem, de rendőrségi ügyed lehet belőle.
B kat-ra kellett 6 plusz óra, és minden elsőre sikerült.
2020-ban csináltam az A kat-ot, mentem egy kört a rutin pályán, következő héten vizsgáztam, 4 órát vezettem városban, utána vizsgáztam. Minden órát ki kellett fizetni, de nekem így is jó volt. Előtte már kb 5 éve krosszoztam, szóval csak a motor súlyát kellett megszoknom.
Nem ismerek olyat aki adott volna zseb pénzt az oktatónak.
Volt a rutinpályán egy gyerek már a 30+ óráját töltötte ott, de az oktató azt mondta nem meri kiengedni közútra. És nem sikerült lebeszélnie a motorozásról. Egyszer én is kiszedtem a bozótból azon az 1 órám alatt amíg gyakoroltam, a többiek azt mondták már esni egész ügyesen tud. Nem tudom mikor küldte el az oktató, vagy lett e jogsija.
Azt írod rengeteg ismerősöd, meg az oktató..
Én egyből átmentem, simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!