Mennyi idő volt amíg rájöttetek a parkolás technikájára? Az oktatás hanyadik óráján kb.?
Oktatás hányadik óráján? :DD
A jogsi megszerzése után.
Nem találsz embert aki az előírt oktatási idő alatt rájött volna a tuti beállás trükkjére.
Egyedül, amikor nincs közönség, vagy otthon a ház előtt, esetleg egy kihalt parkolóban, majd egyszer ráérzel, hogy NA EZ AZ!
Bár ha nincs meg benned a késztetés, akkor egy egész életet eltötymörögsz, és sosem fog igazából menni.
Akkor hogy sikerülnek a forgalmi vizsgák, ha a parkolás sok embernek nehezen megy??
Mi volt nektek a nehéz benne?
Én pl.állandó jelleggel ferdén állok be, az ajtónyitási táv sincs meg :/
Nem a vizsgáról volt szó, hanem azt hogy jóval később jöttem rá a technikára.
Mert hogy ezt kérdezted.
Különben ha nem is sikerül a vizsgán profin, attól még egy "elfogadható"-t össze lehet hozni. 😉
Én a 12. óra 32. percében, pontosan emlékszem a pillanatra, hirtelen erős fény gyúlt az égből jézus rámkacsintott. Meghatározó pillanat volt!
Viccet félretéve, nincs ilyen, kezdő jogsival is bénázol, aztán lesz egy kocsid megszokod és tök megtanulod, vizsgáig meg kb jöjjön ki a lépés.
Aztán... a sokadik autód után veszel egy kocsit amiből nem úgy látsz ki, és bénázol vele mint egy kezdő, én pl 22 év aktív vezetés után életem egyik legkisebb autójával parkolok az egyik legbénábban tolatva, mert egyszerűen tervezésileg, xarul lehet az autót "körbe látni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!