Mennyire gyakori az, ha valaki kenőpénz nélkül ment át a legelső forgalmi vizsgán? Volt már ilyen?
Persze.
A kenőpénzes sztori talán létezik még, de közel sem olyan arányban, mint ahogy azt gondolnád.
Inkább az jellemző, hogy első vizsgán szigorúbb a vizsgabiztos, de nem azért, mert pénzt várna, hanem egyszerűen csak úgy gondolja, hogy elsőre csak az menjen át, aki tényleg tud. Második-harmadik alkalommal már jóval elnézőbbek, plusz pénz nélkül is.
Ez a kenőpénz sztori még a régi időkből maradt meg. Ma is van, főleg vidéki sulikban, de például egy barátom amikor próbált becsúsztatni egy tizest a papírok közé azt szépen egy “ezt véletlen itt hagytad” dumával vissza is kapta, amúgy meg át is ment.
Én az autós vizsgámon másodjára mentem át mert egy indexet a stressz miatt későn raktam ki. De a motoroson tavaly csont nélkül elsőre. Sosem csúsztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!