Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Méltányossági kérelem 4.targyf...

Méltányossági kérelem 4.targyfelvetelre?

Figyelt kérdés
4.alkalommal vennék fel egy tárgyat, meg egy alkalmam lenne vizsgázni belőle. Ilyen esetben a dékán fele kell benyújtani egy méltányossági kérelmet ami egy papirnyomtatvany. Viszont ehhez kell csatolom kötelezően valamit? Az igazság az, hogy semmi kézzel fogható okom nincs arra, hogy nem sikerült a tárgy szimplán csak nem tudtam megtanulni több okból. Ezt igazolás nélkül is elfogadják, illetve mit kell tudnom az egész folyamatról? TVSZ nem írja ezt kifejezetten.
tegnapelőtt 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kérvényt írsz a dékánnak és kéred a méltányosságot. Nem kell magyarázkidni.
tegnapelőtt 21:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Szuper! Csak olyanokat olvastam hogy ha valaki költözésre hivatkozik akkor papírt kérnek be róla, de orvosi dolgokra sem jó mert arról is leletet. Nyilván nekem nem célom ilyeneket hazudni csak kellemetlen lenne egy ilyen szituációba kerülni
tegnapelőtt 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!