Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen lehet teljes felment...

Egyetemen lehet teljes felmentést kapni egy darab egyébként a tanrendben szereplő tárgyból?

Figyelt kérdés
SNI-s hallgató vagyok, legutolsó tantárgyam, a szakdogám kész, eddig nem vettem igénybe semmilyen könnyítést az egyetemen, végig szakátlag feletti eredményem volt, viszont ez az egyetlen tantárgy egyáltalán nem megy. Ilyen esetben szerintetek lehetsèges teljes felmentés?

ma 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kötelező tárgy, akkor nem. De ha csak kötelezően választható, hogy mondjuk a felsorolt 5 tárgyból 3-nak meg kell lenni, akkor kihagyható.
ma 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha indokolt, akkor kérelemre a követelmény rendszertől eltérhet az egyetem. Mindegy, hogy milyen tárgytipusról van szó.
ma 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!