RunaDacino kérdése:
Utólagos méltányossági kérelem egyetemen (ELTE MSc) ha haláleset családban teljesen kiütött s eltüntél, nem jártál be s nem beszéltél senkivel?
Figyelt kérdés
Cím.
Volt családban haláleset. Teljesen összeroppantam s kb 3-4 hétig csak a falat bámultam s sírtam.
Utánna nolife Kerbal Space Program hogy eltereljem a figyelmemet, de ha abbahagytam akkor elkezdek gondolkozni s boom, sírás. Ez még mindig fennáll. Elmegyek boltba, mire hazaérek roncs vagyok.
Emiatt ezt a félévet, hiába erös kezdés... teljesen oda dobtam s nem is írtam/jeleztem senkinek hogy mi van velem.
Mit lehet ilyenkor tenni?
jún. 13. 09:01
1/1 anonim válasza:
Ilyenkor már semmit. Utólag bárki mondhat bármit. Ha orvosi vagy egyéb hivatalos iratokkal tudod bizonyítani, hogy mentálisan összeomlottál, depressziós vagy, stb akkor talán egyéni tanrendre vagy vis maior passziválásra lehetne menteni a helyzetet. De egyébként esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!