Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen bármilyen módon,...

Egyetemen bármilyen módon, mondjuk méltányosságival kérhetek egy aláírást egy tárgyra?

Figyelt kérdés
Megvan már a szakdolgozatom illetve minden tárgyat teljesítettem kivétel egyet. A vizsga feltétele az aláírás ami sajnos nem lett meg, és így csúsznék egy évet. Jó lenne nem csúszni, esetleg méltányosságival vagy valami módon kaphatok aláírást, hogy vizsgázhassak tekintettel arra, hogy nincs más tárgyam?

máj. 8. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, a méltányosság arra vonatkozik, h felvehesd a tárgyat és tudd teljesíteni vagy hogy az adott félévben biztosítsanak neked 4. vizsgaalkalmat
máj. 8. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Hivatalosan nyilván nincs ilyen. Viszont én ismerek olyat, akinek sokadjára se lett meg egy vizsga (de abszolút töltelék tárgy és nem államvizsga előtt), és bement rinyálni a tanárnőhöz, hogy neki annyira nehéz most a magánéletben, adja meg az aláírást, és megkapta.
máj. 8. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Erről beszélj inkább a tárgyat tartó tanárral, hogy esetleg méltányosságból, a szakdolgozatodra / egyetem végére való tekintettel biztosítana-e neked aláíráspótló / összpót / javító lehetőséget. Ez jelenleg csakis tőle függ.
máj. 8. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jogszabály mondja ki, hogy tanulmányi kötelezettség teljesítése tekintetében nem gyakorolható méltányosság.
máj. 8. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!